Verzeker je Koningsdagviering 

Ben je bezig met het organiseren van een Koningsdagviering in jouw stad of dorp? Of organiseer je een Koningsdagfeest? Veel gemeenten stellen als voorwaarde aan de organisatie van Koningsdagevenementen dat je zorgt voor een goede verzekering. 

Sluit hier een evenementenverzekering af, dan ben je beschermd als er iets misgaat. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom jouw Koningsdagevenement. Wat als er noodweer wordt voorspeld, als de hoofdact ziek is en cancelt, of als een bezoeker een ongeluk krijgt? Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijke Koningsdag! 

artiest.jpg

Voor alle soorten Koningsdagvieringen 

Of je voor Koningsdag nou een rommelmarkt organiseert in jouw dorp, of een groot Koningsdagfeest in Amsterdam, het is altijd aan te raden een evenementenverzekering af te sluiten. 

De verzekering en de premie sluiten altijd aan op jouw evenement. Je kiest zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren. 

Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen? Bereken het hier: 

Bereken je premie 

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk