Bescherm jouw beurs met een evenementenverzekering 

Ben je bezig met het organiseren van een beurs? Of het nou om een kleinere beurs gaat, of om een grote meerdaagse beurs in de RAI, het is voor elke beurs belangrijk om een evenementenverzekering af te sluiten. Want hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets gebeuren waar je niet op staat te wachten. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt jouw organisatie tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom een beurs. Wat als er een technische storing plaatsvindt, als een bezoeker een ongeluk krijgt, of als de beurs onverwachts niet door kan gaan? Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijke beurs! 

AI event.jpg

Voor alle soorten beurzen 

Zowel voor grote als voor kleinere beurzen is het aan te raden een evenementenverzekering af te sluiten. De verzekering en de premie sluiten altijd aan op de behoeften en kenmerken van jouw beurs. Je kiest zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren. 

Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen? Bereken het hier: 

Bereken je premie 

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk