Bescherm je evenement 

Wij weten dat er veel komt kijken bij het organiseren van een feest of evenement – een strakke planning, geboekte artiesten, dure apparatuur, een massa toeschouwers… En alles moet goed gaan op die ene dag. 

Maar hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. En daarom sluit je een evenementenverzekering af. Zodat je beschermd bent tegen financiële tegenvallers. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Evenementenverzekering

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt je organisatie tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom een evenement. Denk aan noodweer, problemen met de vergunning, een artiest die ziek is en cancelt, een claim van een bezoeker. Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijk evenement! 

roadies.jpg

Waarom No Risk?

  • Wij kennen de branche heel goed en hebben veel ervaring met het verzekeren van evenementen van alle soorten en maten – van feesten en festivals tot concerten, congressen en sporttoernooien. 
  • Je kan op onze website heel makkelijk en snel premies berekenen, offertes opvragen en verzekeringen afsluiten. 
  • Je ontvang je polis meestal al binnen een dag! 
  • We zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Dus als er op zaterdagavond iets ernstigs gebeurt op je evenement, dan kan je ons meteen bellen. 
  • De verzekeringen zijn goed afgestemd op de doelgroep, en ze hebben de beste voorwaarden. 
headers - dorpsfeest1.jpg

Voor grote evenementen 

Organiseer je een groot muziekfestival? Of bijvoorbeeld een meerdaags congres? Wij hebben veel ervaring met het verzekeren van grote evenementen. Van muziekfestivals tot meerdaagse congressen, en van sporttoernooien tot stadiontours van bands en dj’s. We kennen de risico’s die horen bij het organiseren van een groot evenement, en kunnen je helpen aan een verzekering die precies past bij jouw evenement. 

Bekijk de dekkingsopties

… en voor kleine 

Ook als je een kleiner feest of evenement organiseert, is het aan te raden een evenementenverzekering af te sluiten. Tegen een schappelijke premie ben je dan beschermd tegen de risico’s die je loopt. Dus organiseer je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een sinterklaasintocht, een dorpsfeest, een gala of een bruiloft? Bereken alvast de premie, of sluit de verzekering meteen online af.
 

Verschillende soorten evenementen

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer