Onze geschiedenis

Misschien ben je ons in de beginjaren tegengekomen op een festival en ken je ons nog uit onze J&H tijd. Misschien was je ooit klant van Klap. Of misschien ken je alleen de naam DSV. We begrijpen dat het een beetje ingewikkeld kan zijn met al die samenvoegingen en verschillende namen.

Als je benieuwd bent wat No Risk voor bedrijf is en waar we vandaan komen, lees dan verder.

Het begin

NoRisk Element

No Risk is in 2008 opgericht, als zijtak van J&H Verzekeringen, een ‘standaard’ vezekeringskantoor in Amsterdam. J&H had veel klanten die werkten in de creatieve- en muziekindustrie, en zo leerden we de Nederlandse evenementenbranche kennen. We zagen dat de branche enorm in opkomst was, maar dat we op verzekeringsgebied nog erg achterliepen. En daarom hebben wij toen No Risk Events opgericht.

We hebben de evenementenbranche in de jaren daarna goed leren kennen, veel mensen ontmoet en festivals bezocht. We hebben goede, uitgebreide evenementenverzekeringen ontwikkeld, en zijn steeds meer evenementen gaan verzekeren – niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

zwarte tent2.jpg

Oprichting No Risk On Set

In 2014 hebben wij toen No Risk On Set opgericht en zijn wij ons ook op filmverzekeringen gaan richten. Het Nederlands Filmfonds liet ons toen weten dat er behoefte was aan een Nederlandse verzekeringspartij voor de filmindustrie, en dus besloten wij ons daarop te gaan richten. Wij waren de eerste partij in Nederland waar filmmakers alle verzekeringen konden afsluiten die zij nodig konden hebben – en dat zijn we nog steeds! Ook zijn we gaan samenwerken met On Set Finance, een bedrijf dat cashflow-leningen verstrekt aan filmproducties.

Lege set met camera.jpg

Klap No Risk

In 2020 ging No Risk samen verder met verzekeringsmakelaar Klap, de andere grote aanbieder van evenementenverzekeringen in Nederland. We heetten toen Klap No Risk, en richtten ons alleen nog op het verzekeren van evenementen en filmproducties.
 

Samen verder met DSV

In 2023 zijn we vervolgens onderdeel geworden van Yellow Hive. We zijn samengevoegd met de entertainment-afdeling van DSV, en we heten nu weer No Risk. DSV was al jaren gespecialiseerd in het verzekeren van de film- en televisiewereld, en daarnaast waren ze dé aanbieder van instrumentenverzekeringen voor muzikanten en apparatuurverzekeringen voor fotografen.

Samen zijn we een perfecte match. We hebben nu alle kennis onder één dak, en bieden verzekeringen aan voor de hele evenementen-, entertainment- en filmindustrie.

We zijn nu echt de one-stop-verzekeringsshop voor de hele entertainmentbranche!

Muzikant.jpg

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer