Verzeker je trouwerij

Ga je trouwen? Of ben je weddingplanner en organiseer je een bruiloft? Bij het organiseren van een huwelijk komt veel kijken: een trouwlocatie, catering, een fotograaf, muziek.  

Je regelt alles tot in de puntjes, en je hoopt natuurlijk dat alles perfect verloopt op de grote dag. Maar hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. En daarom sluit je een bruiloftverzekering af. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een bruiloftverzekering? 

NoRisk Element

Een bruiloftverzekering beschermt je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom jouw trouwdag. Wat als de bruiloft moet worden uitgesteld vanwege noodweer, of omdat bijvoorbeeld de vader van de bruid ziek is? Of stel dat de geluidsinstallatie onderweg omvalt en kapotgaat, of dat de trouwjurk beschadigd raakt. 

De teleurstelling kunnen we in zulke gevallen niet wegnemen, maar de financiële tegenvaller wel. Met een bruiloftverzekering krijg je de kosten namelijk terugbetaald van de verzekeraar. 

Sluit hier je bruiloftverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van de perfecte trouwdag! 

slingers.jpg

Wat is er verzekerd? 

Een bruiloftverzekering bestaat uit verschillende dekkingen. Je bepaalt zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren: 

 • Annulering.
  Het kan zo zijn dat je bruiloft moet worden uitgesteld of afgelast vanwege onverwachtse omstandigheden. Bijvoorbeeld omdat de bruid of bruidegom, een getuige of een familielid ziek is. Onze bruiloftverzekering dekt dan bijvoorbeeld de kosten van: 
  - bruidskleding die je huurt voor jezelf en/of voor de bruidskinderen; 
  - vervoer op de trouwdag; 
  - huur van de locatie; 
  - catering; 
  - foto- en/of videograaf; 
  - band of dj. 
 • Het moeten annuleren of uitstellen van de bruiloft vanwege noodweer
 • Bruidskleding en cadeaus.
  Als de kleding van de bruid, bruidegom en bruidskinderen beschadigd raakt, of als cadeaus kwijtraken, krijg je de kosten terugbetaald. 
 • Materiaal.
  Als er spullen – zoals bijvoorbeeld geluidsapparatuur of een tent – beschadigd raken, worden de kosten betaald door de verzekeraar. Deze dekking geldt tijdens de bruiloft, maar ook tijdens het vervoer en de op- en afbouw. 
 • Ongevallen.
  Als er tijdens de bruiloft een ongeluk gebeurt, dan zorgt deze dekking ervoor dat de medische kosten worden betaald, of dat er een uitkering wordt uitbetaald aan de betrokkene. 
 • Schade aan de locatie.
  Als er tijdens de bruiloft schade ontstaat aan de trouwlocatie (bijvoorbeeld vlekken die niet meer uit de vloer gaan, of een barst in een raam), dan betaalt de verzekeraar die kosten. 

Vraag direct aan 

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk