Bescherm je grote dag met een bruiloftverzekering 

Ga je trouwen? Dan weet je dat bij het organiseren van een huwelijk veel komt kijken: een trouwlocatie, catering, een fotograaf, muziek. Je regelt alles tot in de puntjes, en je hoopt natuurlijk dat alles perfect verloopt op de grote dag.  

Maar hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat door een onverwachte gebeurtenis het hele feest moet worden uitgesteld. Maar wat als dat toch gebeurt? Bijvoorbeeld omdat jij, je partner of een van de (groot)ouders ziek wordt, of omdat de feestlocatie niet beschikbaar is door brand of slecht weer. En wat als je prachtige bruidsjurk beschadigd raakt tijdens het dansen? 

De teleurstelling kunnen we in zulke gevallen niet wegnemen, maar de financiële tegenvaller wel. Daar is een bruiloftverzekering voor. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Voor wie? 

NoRisk Element

De bruiloftverzekering is voor iedereen die gaat trouwen, zich officieel laat registreren als partners of een huwelijksjubileum groots wil vieren. Weddingplanners kunnen de verzekering ook afsluiten voor hun klanten. 

Sluit hier je bruiloftverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met het plannen van de perfecte trouwdag. En natuurlijk volop kan genieten op de dag zelf!

koppel.jpg

Wat is verzekerd? 

Als je bruiloft moet worden uitgesteld of afgelast zorgt onze bruiloftsverzekering ervoor dat je de volgende kosten terugbetaald krijgt:

 • Bruidskleding die jullie huren voor jezelf en/of voor de bruidskinderen
 • Huur van vervoer op de trouwdag
 • Huur van de locatie
 • Catering
 • Foto- en videograaf
 • Band, dj en andere artiesten

Op de trouwdag zelf is verzekerd:

 • Schade aan kleding van het bruidspaar en de bruidskinderen
 • Verlies of diefstal van cadeaus
 • De kosten voor gekochte bruidskleding worden vergoed als een bruid of bruidegom overlijdt voor de bruiloft

Wat is niet verzekerd? 

 • Als jij, je partner, een familielid of een getuige ernstig ziek is en diegene dit al wist toen je de verzekering afsloot, dan ben je niet verzekerd als de bruiloft moet worden uitgesteld of afgelast vanwege de ziekte van die persoon.
 • Je krijgt de kosten niet terugbetaald als je bruiloft moet worden uitgesteld of afgelast vanwege een epidemie of pandemie.

 

Sluit hier je bruiloftverzekering af 

slingers.jpg

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer