Verzeker je gala 

Misschien ben je bezig met het organiseren van een galadiner voor je studentenvereniging, of organiseer je een sponsorgala of een kerstgala vanuit je werk. Het is dan een goed idee om een evenementenverzekering af te sluiten. Want hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets gebeuren waar je niet op staat te wachten. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom het gala. Een brandje veroorzaakt door de catering, een artiest die onverwachts afzegt, een ongeluk, of een vergunning die ingetrokken wordt. Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijk gala! 

zwarte tent2.jpg

Voor alle soorten gala's 

Zowel voor grote als kleinere gala’s is het aan te raden een evenementenverzekering af te sluiten. Of je nou een galadiner organiseert voor je werk, of een groot benefietgala met bekende artiesten en honderden bezoekers. 

De verzekering en de premie sluiten altijd aan op jouw gala. Je kiest zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren. 

Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen? Bereken het hier: 

Bereken je premie 

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk