Vraag als tussenpersoon evenementen- en filmverzekeringen aan via No Risk 

Tussenpersonen kunnen op onze website verzekeringen afsluiten voor evenementenbruiloftenincentive- en groepsreizen en media- en filmproducties.

Het kan voorkomen dat je als tussenpersoon een keer wordt gevraagd een evenement, incentivereis, bruiloft of een filmproductie te verzekeren, maar dat je niet over de nodige kennis beschikt om de klant adequaat te helpen. Je hoeft klanten in zulke gevallen niet meer door te verwijzen – want je kan deze verzekeringen aanvragen via No Risk.

De polis heb je meestal binnen een dag!

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Werkwijze

NoRisk Element

Om verzekeringen te kunnen aanvragen via No Risk, moet je eerst eenmalig een tussenpersoonovereenkomst tekenen. Als dat geregeld is, kan je voortaan offertes opvragen en verzekeringen afsluiten via onze website.

De commissie wordt altijd 50/50 verdeeld tussen No Risk en de tussenpersoon. Dus voor elke verzekering die je via ons sluit, ontvang je de helft van de commissie.

Lees verder

AI event.jpg

Niche-verzekeringen voor tussenpersonen

 • Evenementenverzekering
  Voor alle soorten evenementen kan je hier een evenementenverzekering afsluiten, zodat je klant beschermd is tegen dingen die fout kunnen gaan rondom hun evenement. Of ze nou een bedrijfsfeest, festival, gala, beurs, sporttoernooi of een dorpsfeest organiseren.

 • Mediaproductieverzekering
  Gaat je klant een film of een documentaire maken? Of een commercial, een videoclip of een bedrijfsvideo? Of organiseert de klant een fotoshoot? Sluit hier een passende mediaproductieverzekering af.

 • Groepsreis-annuleringsverzekering
  Organiseert je klant een incentive- of groepsreis? Je kan hier een annuleringsverzekering voor groepsreizen afsluiten, zodat je klant de kosten terugbetaald krijgt als hij zijn reis onverwachts moet cancellen.

 • Bruiloftverzekering
  Gaat je klant trouwen? Een bruiloftverzekering beschermt ze tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom hun trouwdag. Bereken premies, vraag offertes aan of sluit bruiloftverzekeringen hier direct af.

       Evenementen    Mediaproducties   Groepsreis   Bruiloft     

Set met mist-1.jpg
Set met mist-2.jpg
Set met mist-3.jpg

Over No Risk

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementen-, entertainment- en filmindustrie. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld. Ook verzekeren we filmproducties in alle soorten en maten – van grote bioscoopfilms en Netflix-series tot documentaires, commercials en videoclips. Daarnaast bieden we ook verzekeringen aan voor bruiloften en groepsreizen, en voor alle freelancers die in de evenementen- en filmindustrie werken.

Meer over No Risk

Waarom samenwerken met No Risk?

 • Korte doorlooptijden. We behandelen verzekeringsaanvragen meestal binnen een dag.

 • No Risk heeft als specialist in de evenementen- en filmindustrie de expertise die nodig is om tussenpersonen te helpen hun klanten adequaat te bedienen.

 • De verzekeringen zijn goed afgestemd op de doelgroep, en ze hebben gunstige voorwaarden.

 • Makkelijk en snel online premies berekenen, offertes opvragen en verzekeringen afsluiten.

 • We zijn altijd bereikbaar als je hulp of advies nodig hebt.​​​​​​
   

     Neem contact op

podium.jpg

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer