Dekkingen bruiloftverzekering 

Een bruiloftverzekering bestaat uit verschillende dekkingen: 

 • Annulering 
  Als je bruiloft onverwachts moet worden afgelast, onderbroken of verplaatst, dan zorgt deze dekking ervoor dat je de gemaakte kosten vergoed krijgt. 
 • Uitval van personen 
  Dit is een extra dekking die je kan toevoegen aan de annuleringsdekking. Als de bruiloft moet worden verplaatst of afgelast omdat een bruid of bruidegom, een getuige of een eerste- of tweedegraads familielid ziek wordt, een ongeluk krijgt of overlijdt, dan krijg je alle gemaakte kosten terugbetaald. 
 • Slecht weer 
  Dit is een extra dekking die toe te voegen is aan de annuleringsdekking. Als de bruiloft moet worden onderbroken of verplaatst vanwege slecht weer, dan krijg je de gemaakte kosten terugbetaald. 
  Vindt je bruiloft buiten plaats? Dan geldt de verzekering als er sprake is van code oranje of rood. Voor bruiloften die binnen plaatsvinden, moet er sprake zijn van code rood. 
 • Bruidskleding en cadeaus 
  Als er bruidskleding of huwelijkscadeaus beschadigd raken, dan krijg je de kosten daarvoor vergoed. 
 • Materiaal 
  Als er rondom je bruiloft spullen of elektronica beschadigd raken, dan krijg je de kosten terugbetaald. Deze dekking geldt op de feestlocatie en tijdens vervoer, voorafgaand, tijdens of na afloop van je bruiloft. 
 • Ongevallen 
  Als er tijdens de bruiloft een ongeluk gebeurt, dan zorgt deze dekking ervoor dat de medische kosten worden vergoed, of dat er een uitkering wordt uitbetaald aan de betrokkene of nabestaanden. Deze dekking geldt voor alle genodigden. 
 • Schade aan de locatie 
  Als de bruiloftslocatie op de trouwdag beschadigd raakt, dan wordt de schade vergoed. Denk bijvoorbeeld aan een raam dat kapotgaat, of vlekken in de vloer veroorzaakt door confetti.

Wat is een bruiloftverzekering?

NoRisk Element

Ga je trouwen? Dan weet je dat bij het organiseren van een huwelijk veel komt kijken. Je regelt alles tot in de puntjes, en je hoopt natuurlijk dat alles perfect verloopt op de grote dag.

Maar hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat door een onverwachte gebeurtenis het hele feest moet worden uitgesteld. Of dat je prachtige bruidsjurk bijvoorbeeld beschadigd raakt tijdens het dansen..

De teleurstelling kunnen we in zulke gevallen niet wegnemen, maar de financiële tegenvaller wel. Daar is een bruiloftverzekering voor. 

koppel.jpg

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer