Bescherm jouw feest met een evenementenverzekering 

Ben je bezig met het organiseren van een straatfeest of een buurtbarbecue? Of organiseer je een groot jubileumfeest? Als je een feest organiseert, is het een goed idee om je te beschermen tegen dingen die daarbij fout kunnen gaan. En dat doe je met een evenementenverzekering. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom een feest of evenement. Want wat als de locatie of spullen die je huurt beschadigd raken, als een gast ongelukkig valt en zijn been breekt, of als er noodweer wordt voorspeld? Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijk feest! 

dorpsfeest2.jpg

Voor alle soorten feesten 

Evenementenverzekeringen zijn er niet alleen voor festivals en grote evenementen. Ook als je een kleiner feest organiseert kan het een goed idee zijn om een evenementenverzekering af te sluiten. Je loopt namelijk altijd risico’s. Bijvoorbeeld door een locatie af te huren, een artiest te boeken, of een tent of geluidsapparatuur te huren. 

Tegen een schappelijke premie, kan jij zonder stress genieten van het feest! 

Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen? Bereken het hier: 

Bereken je premie 

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk