Verzekering voor standhouders op beurzen

Sta je binnenkort met een stand op een beurs? Bijvoorbeeld in de RAI, Jaarbeurs, Brabanthallen, ECC Leiden, MECC Maastricht, Ahoy, of op een andere locatie? Dan is het aan te raden om een exposantenverzekering af te sluiten. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een exposantenverzekering? 

NoRisk Element

Als je als standhouder deelneemt aan een beurs, dan beschermt een exposantenverzekering je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom de beurs. Wat als materiaal beschadigd raakt tijdens de opbouw van de stand, of als de beurs plotseling wordt afgelast? Of als je door omstandigheden toch niet aanwezig kan zijn op de beurs? Met een exposantenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit hier direct een exposantenverzekering af, zodat je je zonder stress kan voorbereiden op de beurs. 

veld.jpg

Dekkingen exposantenverzekering 

Met een exposantenverzekering zijn je stand en standmateriaal verzekerd tijdens de beurs, maar ook tijdens het vervoer van en naar de beurslocatie. Ook als er iets fout gaat tijdens de op- of afbouw van de stand, krijg je die kosten vergoed. 

Je kan er o.a. ook voor kiezen aansprakelijkheid voor schade aan derden, ongevallen van medewerkers, en het annuleringsrisico mee te verzekeren. 

Bereken je premie 

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk