Dek je in tegen de kans dat de hole-in-one ook echt geslagen wordt 

Bij golftoernooien wordt soms een grote prijs beschikbaar gesteld. Vaak is dit een gloednieuwe luxe auto. Als een deelnemer een hole-in-one slaat, wint hij deze prijs. 

De winnaar is dan natuurlijk blij, maar jij als organisator misschien wat minder.. Want nu moet de prijs ook echt weggegeven worden, en dat kost veel geld. Een hole-in-one-verzekering zorgt ervoor dat je deze kosten terugbetaald krijgt. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Hoe werkt het? 

NoRisk Element

Organisatoren van golftoernooien stellen soms een grote prijs beschikbaar die wordt uitgereikt als iemand tijdens het toernooi een hole-in-one slaat. De kans dat die prijs ook daadwerkelijk gewonnen wordt, kan je verzekeren met een hole-in-one-verzekering. Als iemand dan een hole-in-one slaat, krijg je als organisator de waarde van de ter beschikking gestelde prijs terugbetaald. 

Zo blijft het leuk, zowel voor de deelnemers als voor jou als organisator!

veld.jpg

Verzeker ook de kansspelbelasting mee 

Als je een prijs wint, moet daar kansspelbelasting over betaald worden. Dat betekent dat de winnaar 30,5% belasting moet betalen over de prijs die hij wint als hij een hole-in-one slaat. 

Je kan ervoor kiezen de kansspelbelasting voor de winnaar mee te verzekeren. Dan krijgt diegene echt een volwaardige prijs, en hoeft hij daar achteraf geen kansspelbelasting meer over te betalen. Wel zo leuk!

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk