Dekkingen evenementenverzekering

Een evenementenverzekering bestaat uit verschillende dekkingen. Je bepaalt zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren:

 • Annulering 
  Als je evenement onverwachts moet worden afgelast, onderbroken of verplaatst, dan zorgt deze dekking ervoor dat je de gemaakte kosten vergoed krijgt. 
 • Extreem weer 
  Dit is een extra dekking die toe te voegen is aan de annuleringsdekking. Als het evenement moet worden afgelast, onderbroken of verplaatst vanwege extreem weer, dan krijg je de gemaakte kosten vergoed. Deze dekking moet minimaal 14 dagen voor aanvang van het evenement worden aangevraagd.
 • Non-appearance
  Dit is een extra dekking die je kan toevoegen aan de annuleringsdekking. Als een evenement moet worden afgelast omdat een belangrijke persoon (bijvoorbeeld een artiest) niet kan komen, dan wordt dit vergoed. Je moet wel van tevoren doorgeven voor welke personen je deze dekking wil afsluiten.
   

     Meer dekkingen   

zwarte tent2 - 1.jpg
zwarte tent2 - 2.jpg
zwarte tent2 - 3.jpg

Evenementenverzekering 

Een evenementenverzekering beschermt je organisatie tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom een evenement. Denk aan noodweer, problemen met de vergunning, een artiest die ziek is en cancelt, een claim van een bezoeker. Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijk evenement! 

Sluit een evenementenverzekering af
 • Materiaal 
  Met deze dekking is schade aan en diefstal van materialen verzekerd. Dit geldt voor spullen die van jou(w organisatie) zijn, die zijn gehuurd, en spullen waarvoor je tijdens het evenement verantwoordelijk bent. De dekking is van kracht tijdens het evenement, maar ook tijdens het vervoer van en naar het evenement. Deze dekking moet minimaal 14 dagen voor aanvang van het evenement worden aangevraagd.
 • Aansprakelijkheid 
  Veroorzaakt je bedrijf schade aan spullen of personen, en word je daarvoor aansprakelijk gesteld? Deze dekking zorgt ervoor dat de kosten die dat soort claims met zich meebrengen, worden vergoed. 
 • Ongevallen 
  Als er tijdens het evenement een ongeluk gebeurt, dan zorgt deze dekking ervoor dat de medische kosten worden vergoed, of dat er een uitkering wordt uitbetaald aan de betrokkene of nabestaanden.
 • Geld 
  Wordt er tijdens het evenement contant geld gestolen, of zijn er valse bankbiljetten ontvangen? Met deze dekking ben je daartegen verzekerd. 
 • Verlies van inkomsten 
  Verwachte winst die je misloopt als je evenement moet worden afgelast of onderbroken, wordt met deze dekking vergoed.    

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer