Verzeker je concert en voorkom vervelende verrassingen 

Ben je een concert aan het organiseren? Of het nou gaat om een concert in een kleine popzaal, of om een groot stadionconcert, het is voor elk concert belangrijk om een evenementenverzekering af te sluiten.

Want hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets gebeuren waar je niet op staat te wachten. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt jouw organisatie tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom een concert. Wat als de hoofdact niet komt opdagen, een medewerker geluidsapparatuur laat vallen, of als er bijvoorbeeld een ongeluk gebeurt tijdens het concert? Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijk concert! 

podium.jpg

Voor alle soorten concerten 

Zowel voor grote als kleine concerten is het aan te raden een evenementenverzekering af te sluiten. Of je nou een groot stadionconcert organiseert, of een optreden in een kleinere popzaal. 

De verzekering en de premie sluiten altijd aan op jouw concert. Je kiest zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren. 

Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen? Bereken het hier: 

Bereken je premie 

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk