Verzeker je festival 

Ben je een festival aan het organiseren? Of het nou gaat om een klein of groot festival, indoor of outdoor, het is voor elk festival belangrijk om een evenementenverzekering af te sluiten. Want hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets gebeuren waar je niet op staat te wachten. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt jouw organisatie tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom een festival. Denk aan noodweer, problemen met de vergunning, een artiest die ziek is en cancelt, een claim van een bezoeker. Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijk festival! 

wolken.jpg

Voor alle soorten festivals 

Zowel voor grote als kleine festivals is het aan te raden een evenementenverzekering af te sluiten. Of je nou een groot muziekfestival organiseert, een foodtruckfestival of een klein theaterfestival. 

De verzekering en de premie sluiten altijd aan op jouw evenement. Je kiest zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren. 

Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen? Bereken het hier: 

Bereken de premie   

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk