Verzeker je sportevenement 

Ben je een sportevenement aan het organiseren – zoals bijvoorbeeld een marathon, een golftoernooi, een sportdag of een voetbaltoernooi vanuit je werk? Het is belangrijk je sportevenement te beschermen tegen dingen die fout kunnen gaan. En dat doe je met een evenementenverzekering. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom je sportevenement. Denk aan noodweer, een ongeluk, problemen met de vergunning, een claim van een bezoeker. Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijk sportevenement! 

veld.jpg

Voor alle soorten sportevenementen 

Zowel voor grote als voor kleine sportevenementen is het aan te raden een evenementenverzekering af te sluiten. Of je nou een grote internationale wielerrace of het WK schaatsen organiseert, of een padeltoernooi vanuit je werk. 

Misschien organiseer je een: voetbatoernooi, obstacle run, sportdag, wielerrace, padeltoernooi, tennis clinic, schaatsevenement, marathon of een kitesurfwedstrijd?

De verzekering en de premie sluiten altijd aan op jouw evenement. Je kiest zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren. Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen?

 Bereken je premie  Vraag een offerte aan   

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk