Dekkingen instrumentenverzekering

Met een instrumentenverzekering zijn de volgende dingen verzekerd: 

 • Schade en verlies 
  Als je instrument door onvoorziene omstandigheden beschadigd raakt of kwijtraakt, dan krijg je de schade terugbetaald van de verzekeraar.
 • Eigen gebrek 
  Je bent ook verzekerd in geval van schade veroorzaakt door een eigen gebrek. Met een eigen gebrek wordt een mankement of een slechte eigenschap van het verzekerde instrument bedoeld. De kosten voor het herstellen van een onverklaarbaar defect worden niet vergoed. 
 • Verhuur 
  Als je je instrument verhuurt en je wil dat het ook tijdens de verhuur verzekerd is, dan moet je dat aan ons doorgeven. Je betaalt dan wat extra premie. En als het instrument dan beschadigd raakt of wordt gestolen tijdens de verhuur, dan krijg je de schade vergoed. 
 • Diefstal, vermissing en/of zoekraken 
  Als je instrument wordt gestolen of kwijtraakt, dan krijg je de schade terugbetaald van de verzekeraar. Je bent alleen verzekerd als je je best hebt gedaan om diefstal of vermissing van het instrument te voorkomen.  
  In de voorwaarden staat wanneer de verzekeraar vindt dat je genoeg je best hebt gedaan om diefstal te voorkomen. 
 • Bijbehorende onderdelen 
  Als je na verlies of onherstelbare schade aan je instrument bijbehorende onderdelen overhoudt die je daarna niet meer kan gebruiken, dan vergoedt de verzekeraar deze bijbehorende onderdelen.

Extra dekking    

rodegitaar-1.jpg
rodegitaar-2.jpg
rodegitaar-3.jpg

Wat biedt een instrumentenverzekering?

Met een instrumentenverzekering is je instrument 24/7 verzekerd tegen schade en diefstal. De dekking geldt niet alleen thuis, maar ook onderweg en op locatie. Overal ter wereld. 

Bescherm je geliefde instrument – sluit hier direct je instrumentenverzekering af. 

Instrumentenverzekering afsluiten

Extra toe te voegen aan de instrumentenverzekering 

 • Aanvullende verhuur-dekking 
  Je kan ervoor kiezen een verhuur-dekking toe te voegen aan je instrumentenverzekering. Daarmee verzeker je het risico dat je loopt als je je instrument af en toe verhuurt. Deze extra dekking is alleen bedoeld voor incidenteel verhuur van je eigen instrument. 

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer