Verzekeringen voor artiesten

Als artiest of muzikant heb je geen standaard baan. Het is dan ook niet zo gek dat de standaard verzekeringen niet bij jou passen. Omdat wij merkten dat er voor artiesten geen goed-passende verzekeringen bestonden, hebben we er een aantal ontwikkeld. 

Dus ben je artiest of muzikant? Je kan bij ons terecht voor verzekeringen die jou en je unieke carrière beschermen. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Waarom? 

NoRisk Element

Als artiest is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Want er kan rondom een optreden natuurlijk altijd een keer iets fout gaan (iemand struikelt bijvoorbeeld over je apparatuur, of je maakt per ongeluk iets kapot). Maar het kan ook zo zijn dat je een keer of een tijdje niet kan optreden omdat je ziek bent. Of je vliegtuig heeft vertraging. Onze artiestenverzekeringen beschermen je tegen dat soort risico’s. 

artiest.jpg

Verzekeringen voor artiesten 

  • Boekingen
    Met een boekingen-verzekering stel je als artiest je inkomsten veilig. Als je onverwachts optredens moet cancellen – bijvoorbeeld omdat je ziek wordt, je been breekt, of omdat je vliegtuig vertraging heeft – krijg je het geld dat je zou hebben verdiend met de geannuleerde optredens terugbetaald door de verzekeraar. 
  • Aansprakelijkheid
    Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt je als er tijdens je werk iets fout gaat en er een claim tegen je wordt ingediend. Bijvoorbeeld als een microfoon niet goed vastzit en op een bezoeker valt, of als je iets beschadigt op de evenementenlocatie. Deze verzekering is wereldwijd geldig. 
  • Career end
    Als je ziek wordt of een ongeluk krijgt en daardoor niet meer kan werken, dan zorgt deze verzekering ervoor dat je eenmalig een (groot) bedrag uitgekeerd krijgt. ​​​​​​   
Muzikant.jpg

Wil je meer weten over onze artiestenverzekeringen? Of wil je een van de verzekeringen afsluiten? Vul dit formulier in, en we nemen snel contact met je op. 

*
*
*
*
*

Ook voor filmprofessionals 

Wij bieden ook verzekeringen aan voor zzp’ers die werken in de filmindustrie. Of je nu acteur bent, of achter de schermen meewerkt aan filmproducties, je kan bij ons terecht voor goed passende en betaalbare verzekeringen. 

Filmprofessionals 

...en voor evenementen-zzp’ers 

Ook freelancers die werken in de evenementenbranche kunnen hun verzekeringen online bij ons afsluiten. Als je bijvoorbeeld werkt als stagemanager, technicus of roadie, dan kan je bij ons terecht voor goed passende, betaalbare verzekeringen. 

Evenementen-zzp’ers