Verzeker je sinterklaasintocht 

Ben jij dit jaar druk bezig met het organiseren van een gezellige sinterklaasintocht? Dan heb je vast van alles aan je hoofd: van de planning en het regelen van een goede muziekinstallatie, tot het overhalen van de goedheiligman om dit jaar jouw dorp of stad te bezoeken. Maar heb je al nagedacht over het regelen van een evenementenverzekering? 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom jouw sinterklaasintocht. Wat als de geluidsinstallatie omvalt en kapotgaat, of als er noodweer wordt voorspeld? Of stel dat een toeschouwer struikelt over een verdwaalde kabel, of dat een Piet van het podium valt. Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een magische sinterklaasintocht! 

zwarte tent2.jpg

Kosten en online afsluiten 

Hoeveel het verzekeren van jullie sinterklaasintocht kost, hangt af van wat je wil verzekeren. Je bepaalt zelf welke dekkingen je wel en niet verzekert, en voor hoeveel.  

Voor een sinterklaasintocht is het meestal aan te raden in ieder geval voor materiaal-, ongevallen- en aansprakelijkheidsdekking te kiezen. 

Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen? Bereken het hier:

Bereken je premie 

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk