Bescherm je productie met een mediaproductieverzekering 

Bij het maken van een media- of filmproductie komt veel kijken: drukke sets, dure apparatuur en een uitgebreide planning. En hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Stel bijvoorbeeld dat een hoofdrolspeler zijn been breekt en niet kan filmen. Of dat er een lens kapotvalt, of dat er een fout wordt gemaakt bij de montage. 

Met een goede mediaproductieverzekering hoef je je in dat soort gevallen geen zorgen te maken, omdat je de schade terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Mediaproductie-verzekering 

NoRisk Element

Een mediaproductieverzekering beschermt je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan tijdens het maken van een filmproductie – van preproductie tot postproductie. Denk aan schade aan apparatuur of spullen, fouten bij de montage of een acteur die onverwachts uitvalt. Met een goede mediaproductieverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit hier direct een mediaproductieverzekering af, zodat je zonder stress kan beginnen aan je volgende filmproject! 

Cameramannen op strand.jpg

Voor grote producties 

Ga je een speelfilm maken? Of een grote Netflix-serie? Of werk je aan een grote televisieproductie? Wij hebben veel ervaring met het verzekeren van grote media- en filmproducties. We kennen de risico’s die daarbij horen, en kunnen je helpen aan een verzekering die precies past bij jouw productie.
 

Mediaproductieverzekering voor grote producties 

… en voor kleine 

Ook als je werkt aan een kleinere media- of filmproductie, is het aan te raden een mediaproductieverzekering af te sluiten. Voor een schappelijke premie ben je dan beschermd tegen de risico’s die je loopt. Dus ga je bijvoorbeeld een bedrijfsvideo, commercial of een videoclip maken? Of ben je een fotoshoot aan het plannen? Bereken alvast de premie, of sluit de verzekering meteen online af. 

Mediaproductieverzekering voor kleinere producties 

Clapper board-1.jpg

Waarom No Risk? 

Wij kennen de filmbranche heel goed en hebben veel ervaring met het verzekeren van alle soorten filmproducties – van films en series, tot tv-programma’s, documentaires en videoclips. Je kan op onze website heel makkelijk en snel premies berekenen, offertes opvragen en verzekeringen afsluiten. Je ontvang je polis meestal al binnen een dag! 

Onze verzekeringen zijn specifiek afgestemd op de filmindustrie, en ze hebben de beste voorwaarden. 

Meer over No Risk 

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer