Leningen voor filmproducties met een cashflow-probleem

Filmproductiebedrijven krijgen tijdens de productie van een film vaak te maken met een cashflow-probleem. Om dit probleem op te vangen, werken wij samen met On Set Finance. Zij bieden cashflow-leningen aan voor filmproducties.

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Cashflow-faciliteit 

NoRisk Element

Tijdens een filmproductie krijgen producenten vaak te maken met een cashflow-probleem. De financiering van een film wordt namelijk in gedeeltes vrijgegeven, terwijl meteen vanaf het begin van de productie veel kosten moeten worden gemaakt. Om dit cashflow-probleem op te vangen, werkt No Risk samen met On Set Finance. On Set Finance is een bedrijf dat leningen verstrekt aan filmproducties. 

On Set Finance heeft veel kennis van en ervaring met de Nederlandse filmwereld, en zij kunnen financiering meestal heel snel toezeggen en uitbetalen.

Set met mist.jpg

Welke producties komen in aanmerking? 

In principe komen alle filmproducties in aanmerking voor cashflow-financiering. On Set Finance bekijkt per geval of ze een lening verstrekken. De enige strikte voorwaarde is dat filmproducties gefinancierd moeten zijn met Nederlands geld. Daarnaast wordt vaak geëist dat producties een completion bond hebben afgesloten. 

Videoclip.jpg

Stuur ons een bericht

Wil je meer weten over onze cashflow-faciliteit? Vul dit formulier in, en we nemen snel contact met je op. 

*
*
*
*
*

E&O-verzekering 

De inhoud van een filmproductie kan leiden tot schadeclaims. Je kan bijvoorbeeld beschuldigd worden van het schenden van copyrights of van plagiaat. Een E&O-verzekering beschermt producenten hiertegen. 

E&O-verzekering 

Completion bond 

Met het afsluiten van een completion bond garandeert een filmproducent aan de financiers dat een film zal worden afgemaakt. Als dat niet mogelijk blijkt, krijgen de financiers hun geld terug. 

Completion bond