Verzeker je bedrijfsfeest 

Ga je met je werk een bedrijfsfeestje organiseren? Of ben je ingehuurd om een groot bedrijfsevenement te organiseren voor een klant? Het is belangrijk het evenement te beschermen tegen dingen die fout kunnen gaan. En dat doe je met een evenementenverzekering. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Wat is een evenementen-verzekering? 

NoRisk Element

Een evenementenverzekering beschermt je tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan rondom je bedrijfsevenement. Wat als het feest onverwachts gecanceld moet worden, als er een ongeluk gebeurt, of als de gehuurde locatie beschadigd raakt? Met een goede evenementenverzekering hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken, omdat je de kosten terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

Sluit direct een evenementenverzekering af, zodat je zonder stress verder kan met de organisatie van een onvergetelijk bedrijfsfeest! 

AI event.jpg

Voor alle soorten bedrijfsfeesten 

Zowel voor grote als voor kleine bedrijfsfeesten is het aan te raden een evenementenverzekering af te sluiten. Of je nou een teambuildingsactiviteit organiseert voor je afdeling, of je organiseert voor een klant een groot gala met honderden bezoekers. 

De verzekering en de premie sluiten altijd aan op jouw evenement. Je kiest zelf welke dekkingen je wel en niet wil verzekeren. 

Benieuwd hoeveel premie je gaat betalen? Bereken het hier: 

Bereken je premie    

Events-carousel-uit-A1.jpg
Events-carousel-uit-A2.jpg
Events-carousel-uit-A3.jpg

Over No Risk 

No Risk is in Nederland de verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE, SzigetWildeburg en Pinkpop. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen over de hele wereld – in alle soorten en maten.

Meer over No Risk