Goed verzekerd aan de slag als zzp’er in de evenementenbranche 

Werk jij als zzp’er in de evenementenbranche – bijvoorbeeld als stagemanager, technicus of beveiliger? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de juiste verzekeringen. 

En dat is erg belangrijk om te doen, want er kan tijdens je werk altijd een keer iets misgaan. Stel dat je bij de opbouw van een podium bijvoorbeeld een muziekbox laat vallen, of dat er een keer een ongeluk gebeurt. Met de goede verzekeringen hoef je je in dat soort gevallen geen zorgen te maken, omdat je de schade dan terugbetaald krijgt van de verzekeraar. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche 

NoRisk Element

No Risk is in Nederland dé verzekeringsspecialist voor de evenementenbranche. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen in alle soorten en maten.  

En omdat we de branche zo goed kennen, begrijpen we ook goed wat jij doet. We zorgen ervoor dat onze verzekeringen precies aansluiten op jouw werk in de evenementenbranche. 

Bereken hier de premies, of sluit je verzekering(en) direct af: 

Muzikant.jpg

De verzekeringen 

Wij bieden de volgende verzekeringen aan voor zzp’ers in de evenementenbranche: 

  • Aansprakelijkheidsverzekering: bescherming tegen schadeclaims
    Een aansprakelijkheidsverzekering is essentieel voor zzp’ers die werken in de evenementenbranche. Het kan namelijk gebeuren dat er een keer iets misgaat, en dat je daar aansprakelijk voor wordt gesteld. Bijvoorbeeld als je dure apparatuur laat vallen, of als iemand struikelt over een kabel die je verkeerd hebt neergelegd. Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat de kosten die dat soort schadeclaims met zich meebrengen, worden vergoed. 
  • Reisverzekering: zorgeloos onderweg
    Als je vaak op verschillende locaties werkt of reist voor evenementen, is een reisverzekering onmisbaar. Onze reisverzekering biedt dekking voor onvoorziene gebeurtenissen zoals annuleringen, het kwijtraken van bagage en medische noodgevallen, zodat je met vertrouwen kunt reizen voor je werk. 
  • Equipmentverzekering: bescherm je apparatuur
    Voor veel zzp’ers is hun apparatuur van onschatbare waarde voor hun werk. Een equipmentverzekering beschermt je tegen schade, verlies of diefstal van je kostbare apparatuur. Dus als je dure apparatuur in je bezit hebt, is deze verzekering zeker aan te raden. 

Sluit de verzekeringen af 

headers - artiest - 1.jpg

Ook voor filmprofessionals 

Wij bieden ook verzekeringen aan voor zzp’ers die werken in de filmindustrie. Of je nu acteur bent, of achter de schermen meewerkt aan filmproducties, je kan bij ons terecht voor goed passende en betaalbare verzekeringen. 

Filmprofessionals 

…en voor artiesten 

Speciaal voor artiesten en muzikanten hebben wij een aantal verzekeringen ontwikkeld. Stel bijvoorbeeld je inkomen veilig met een boekingen-verzekering, of bescherm je carrière met een career end-verzekering. Zodat je je zonder zorgen kan richten op je muziek! 

Artiesten  

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer