Passende verzekeringen voor evenementen- en film-zzp’ers 

No Risk is er niet alleen voor evenementenorganisatoren en filmproducenten. Ook alle professionals die in de evenementen- en filmindustrie werken, kunnen bij ons terecht voor passende verzekeringen. 

Dus ben je bijvoorbeeld stagemanager, artiest, cameraman, technicus, crewlid, of acteur? Je vindt hier alle verzekeringen die je nodig hebt. 

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Freelancen zonder zorgen 

NoRisk Element

Voor mensen die als zzp’er werken in de evenementen- en filmindustrie is het belangrijk om goed beschermd aan het werk te gaan. Er kan namelijk altijd iets misgaan tijdens je werk, en als zzp’er is het je eigen verantwoordelijkheid om je daar goed tegen in te dekken. 

Onze verzekeringen sluiten perfect aan op de kenmerken en behoeftes van werk in de evenementen- en filmindustrie. 

Sluit de verzekeringen makkelijk en snel online af, zodat je bij elk project weer goed beschermd aan de slag kan. 

Afsluiten voor event zzp'ers

Afsluiten voor film zzp'ers

Cameramannen op strand.jpg

Verzekeringen voor creatieve zzp'ers

 • Zzp'ers in de evenementenbranche
  Ben je als zzp’er werkzaam in de evenementenbranche – bijvoorbeeld als stagemanager, technicus of beveiliger? Dan is het belangrijk om de juiste verzekeringen voor jezelf af te sluiten, zodat je goed beschermd aan het werk kan.
   
 • Zzp’ers in de filmindustrie 
  Ook in de filmindustrie werken veel freelancers, en ook voor hen is het belangrijk om goed beschermd te zijn tegen de eventuele risico’s die je tijdens je werk loopt. Of je nu acteur bent, of achter de schermen werkt. 
   
 • Verzekeringen voor artiesten 
  Omdat wij merkten dat artiesten vaak niet goed genoeg verzekerd zijn, hebben we een aantal op maat gemaakte artiesten-verzekeringen ontwikkeld. Zo kan je je helemaal focussen op je muziek, en hoef je je geen zorgen te maken over de risico’s die je loopt.
   

Evenementen-zzp'ers Zzp’ers in de filmindustrie  Verzekeringen voor artiesten  

Djs.jpg

Verzekeringen voor zzp’ers 

Reisverzekering: zorgeloos onderweg

Als je vaak op verschillende locaties werkt of reist voor opnames of evenementen, is een reisverzekering onmisbaar. Onze reisverzekering biedt dekking voor onvoorziene gebeurtenissen zoals annuleringen, het kwijtraken van bagage en medische noodgevallen, zodat je met vertrouwen kunt reizen voor je werk.

  

Equipmentverzekering: bescherm je apparatuur

Voor veel professionals is hun apparatuur van onschatbare waarde voor hun werk. Een equipmentverzekering beschermt je tegen schade, verlies of diefstal van je kostbare apparatuur. Zo kun je snel weer aan de slag zonder je zorgen te hoeven maken over financiële verliezen.

 

Aansprakelijkheidsverzekering: bescherming tegen schadeclaims

Een aansprakelijkheidsverzekering is essentieel voor freelancers die werken in de evenementen- of filmindustrie. Het kan namelijk gebeuren dat je tijdens je werk schade veroorzaakt aan spullen of personen, en dat je daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat de kosten die dat soort claims met zich meebrengen, worden vergoed.

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer