Over No Risk

No Risk is de verzekeringsspecialist voor de evenementen- entertainment- en filmindustrie. Jaarlijks verzekeren we duizenden evenementen en filmproducties over de hele wereld.

En we zijn er niet alleen voor de evenementenorganisatoren en filmmakers, maar voor de hele branche. Ook bijvoorbeeld muzikanten, acteurs, fotografen, en freelancers die werken in de evenementen- of filmwereld, kunnen bij ons terecht voor passende verzekeringen.

Bovendien kunnen ook andere tussenpersonen film- en evenementenverzekeringen bij ons afsluiten voor hun klanten.

+9.500

+9.500 polissen vorig jaar

25

25 medewerkers

7

Actief in 7 landen

24/7

24/7 bereikbaar

+15

Ruim 15 jaar ervaring

Onze geschiedenis

NoRisk Element

Wij zagen zestien jaar geleden dat festivals in Nederland enorm in opkomst waren, maar dat er nog geen goede evenementen-verzekeringen waren. Daarom hebben we toen No Risk opgericht. Sindsdien is de evenementenbranche enorm gegroeid en geprofessionaliseerd – en wij ook. We zijn van zijtak van een klein verzekeringskantoortje uitgegroeid tot dé verzekeringspartner voor de hele evenementen- film- en entertainmentbranche. In 2020 zijn we samengegaan met de evenementenafdeling van verzekeringsmakelaar Klap, en in 2023 zijn we onderdeel geworden van Yellow Hive.

Wil je meer weten over de geschiedenis van ons bedrijf?

degeletent.jpg

Verzekeringen voor de hele entertainmentbranche

  • Specialist in het verzekeren van evenementen
    Je kan bij ons terecht voor advies en verzekeringen voor alle soorten evenementen. We verzekeren er jaarlijks duizenden in binnen- en buitenland. Van de grote muziekfestivals tot dorpsfeesten, en van sportevenementen tot beurzen, congressen en concerten. En ook voor bruiloften hebben wij een speciale verzekering ontwikkeld.
  • Compleet pakket voor de filmwereld
    Wij zijn in Nederland dé gespecialiseerde verzekeringspartner voor de media- en filmindustrie. We verzekeren allerlei soorten filmproducties, variërend van speelfilms en grote Netflix-series tot documentaires, commercials en fotoshoots. We zijn de enige partij ter wereld waar filmmakers terecht kunnen voor alle verzekerings- en financiële producten die ze nodig kunnen hebben: mediaproductie- en E&O-verzekeringen, completion bonds en cashflow-leningen.
  • En voor de rest van de entertainmentbranche
    No Risk is er niet alleen voor de evenementenorganisatoren en filmmakers, maar voor de hele branche. Freelancers die in de evenementen- of filmindustrie werken – zoals bijvoorbeeld artiesten, acteurs, cameramensen en stagemanagers – kunnen bij ons terecht voor verzekeringen die perfect aansluiten op het werk dat zij doen. Muzikanten kunnen ook hun instrumenten bij ons verzekeren, en fotografen hun apparatuur. Verder hebben we speciaal voor incentive- en groepsreizen een annuleringsverzekering ontwikkeld.

Videoclip-1.jpg
Videoclip-2.jpg
Videoclip-3.jpg

Partner voor tussenpersonen

Omdat andere tussenpersonen vaak niet de kennis hebben die nodig is om klanten te helpen aan goede evenementen- en filmverzekeringen, hebben wij onze verzekeringen ook beschikbaar gemaakt voor tussenpersonen. Zij kunnen op onze website verzekeringen aanvragen voor evenementen, bruiloften, filmproducties en incentive- en groepsreizen. Ook zijn wij altijd beschikbaar voor advies over het verzekeren van de evenementen- en filmindustrie.

Lees meer

Partners & waarborgen

Muzikant.jpg

Het laatste nieuws

Loading...
Videoclip.jpg
2 min 3 jan 2024

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp...

Lees meer
headers - podium2.jpg
5 min 3 jan 2024

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan ste...

Lees meer
headers - degeletent.jpg
1 min 19 dec 2023

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast v...

Lees meer