Hole-in-one

De kans op het slaan van een hole-in-one kunnen we niet vergroten, de mogelijke financiële gevolgen wél verkleinen.

Vraag een offerte aan

Op golftoernooien zien wij steeds vaker dat een waardevolle prijs beschikbaar wordt gesteld bij het slaan van een hole-in-one. Vaak is het een auto die met deze bijzondere slag gewonnen kan worden. Het is meestal een importeur of dealer die een gloednieuwe luxe auto ter beschikking stelt die gedurende de dag staat te pronken voor het publiek en spelers.

Steeds vaker kregen wij het verzoek of het mogelijk was of de financiële gevolgen kunnen worden verzekerd op het moment dat er een hole-in-one wordt geslagen. Inmiddels hebben wij speciaal hiervoor een product ontwikkeld: de hole-in-one-verzekering. Deze verzekering vergoedt de kosten van de ter beschikking gestelde prijs.

Wordt de hole-in-one geslagen en mag de deelnemer de prijs mee naar huis nemen? Dan vergoedt No Risk de kosten van de ter beschikking gestelde prijs.

Onze hole-in-one-verzekering vergoedt de kosten van de ter beschikking gestelde prijs

Hole-in-one

Tijdens een golfwedstrijd of toernooi wordt vaak een prijs ter beschikking gesteld bij het slaan van een hole-in-one door één van de deelnemers. Deze prijs kan door de organisator worden aangeboden, maar het komt ook vaak voor dat een autodealer een nieuwe auto aanbiedt. Het winnen van de prijs kan verzekerd worden met onze hole-in-one-verzekering. Hiermee verzeker je de waarde van de te winnen prijs. Het is ook mogelijk om de kansspelbelasting voor de winnaar mee te verzekeren. Je voorziet de winnaar dan van een volwaardige prijs zonder dat hij achteraf nog 30,1% belasting moet betalen.

Op speciaal verzoek hebben wij dit product ontwikkeld. De kans op het slaan van een hole-in-one kunnen we niet vergroten. Maar we kunnen wel de financiële gevolgen voor de leverancier van de prijs verkleinen.

Onze hole-in-one-verzekering vergoedt de kosten van de ter beschikking gestelde prijs.

“Hole-in-one-verzekering keert Porsche Panamera uit”

Veel golftoernooien en golfevenementen worden door ons verzekerd. Soms staat er op één of meerdere holes een prijs op het (als eerste) slaan van een hole-in-one. Zo was dat op het ‘Pon Senior Tour 2012’ een Porsche Panamera.

De hole-in-one werd geslagen door Peter Mitchell op een par 3 op de Winston Open course, en hij mocht daarom de sleutels van een Porsche ter waarde van honderdduizend euro in ontvangst nemen.

Met de hole-in-one-verzekering via No Risk liep dit succes ook voor de organisator van het evenement financieel goed af. De tegenwaarde van de gewonnen auto was goed verzekerd tegen de kans dat de hole-in-one ook echt zou worden geslagen.

Ben je benieuwd wat we voor oplossingen hebben op het gebied van golftoernooien en -evenementen?

Vraag een offerte aan