Specialist in exposanten­verzekeringen

Met een exposantenverzekering zijn je stand, standmateriaal en goederen op de stand verzekerd tijdens het verblijf, maar ook tijdens het transport van en naar de beurs. Ook kunnen wij aansprakelijkheid voor schade aan derden, ongevallen van medewerkers/vrijwilligers en het annuleringsrisico verzekeren.

Premie berekenen ›

Met een exposanten­verzekering is je deelname aan de beurs goed verzekerd

Loop geen onnodig risico

Het deelnemen aan een beurs vergt veel energie en creativiteit. Er zijn helaas omstandigheden die zich niet laten regelen. Schade aan materiaal tijdens de opbouw en beursdagen en tijdens het transport van en naar de beurslocatie kan gebeuren. Of het kan zo zijn dat je door omstandigheden niet bij de beurs aanwezig kan zijn. Of dat de beurs wordt afgelast.

Sta je als deelnemer binnenkort op een beurs in de RAI, Jaarbeurs, Brabanthallen, ECC Leiden, MECC Maastricht, Ahoy, of op een andere locatie? Dan hebben wij een zeer aantrekkelijke exposantenverzekering voor je!

De meest complete dekking

  • Aansprakelijkheid
  • Materiaal
  • Ongevallen medewerkers/vrijwilligers
  • Onkosten

Waarom No Risk

Wij hebben veel ervaring met het verzekeren van beurzen en andere evenementen. We hebben talloze deelnemers aan beurzen verzekerd, en daarnaast verzekeren we ook aansprekende grote evenementen en festivals.