Festivalspecial: Het festivalseizoen is geopend!

No Risk staat in de nieuwe festivalspecial van High Profile Events. Michiel vertelt daarin onder andere over de stappen die worden genomen als er slecht weer wordt voorspeld in de aanloop naar een festival: “Bij een storm begeleiden we onze klanten bijvoorbeeld ook al voordat er schade plaatsvindt; door contact te hebben met weerdiensten en advies te geven over eventuele maatregelen die kunnen worden genomen.”

👉 Lees het hele artikel hier.

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp’ers in de evenementen- en filmindustrie, ook behoefte hebben aan bescherming en zekerheid. Daarom bieden we specifieke verzekeringen aan die zijn afgestemd op de unieke behoeften van professionals in deze sectoren, of het nu gaat om stagemanagers, cameramensen, acteurs, crewleden, artiesten, of anderen die betrokken zijn bij het creëren van magische momenten op het scherm of op het podium.

Lees verder “No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals”

Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland

Evenementen worden wereldwijd steeds moeilijker te verzekeren. Sinds de heropstart van de evenementensector zijn verzekeraars meer eisen gaan stellen aan de veiligheid en sommige dekkingen zijn verdwenen. Maar hoe zit dat in Nederland?

Hierover spraken wij met Event Safety Institute, een onafhankelijk expertisecentrum voor evenementenveiligheid. Lees verder “Veiligheidseisen aan evenementen, wereldwijd en in Nederland”

EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023

In de nieuwe editie van EB Live vertelt Maarten over een onstuimige evenementenweek in juli, die begon met een buurtbewoner die geluidsoverlast vreesde van een evenement, en bezwaar indiende bij de rechtbank. Vervolgens zorgde storm Poly voor schade bij een groot aantal festivals – waarvan er 102 door No Risk goed verzekerd waren. Een paar dagen later moesten meerdere festivals worden afgelast vanwege noodweer, en in diezelfde week kregen we ook nog te maken met protest tegen twee concerten van Rammstein in Groningen.

Lees verder “EB Live over No Risk’s meest onstuimige evenementenweek van 2023”

Artikel Event Inspiration: ‘Take ‘no risk’ met No Risk evenementenverzekering. Zij helpen je uit de brand!’

“Wat als de evenementenlocatie waar je net hebt opgebouwd afbrandt en alle aanwezige materialen verloren gaan? Niet alleen gaat het event niet door, maar jouw leveranciers met wie jij een contractuele afspraak hebt gemaakt willen hun materiaal vergoed zien. Dat betekent ‘de nieuwprijs’, niet ‘de verhuurprijs’. Dan is het maar goed dat je verzekerd bent (als je dat al bent). Maar heb je wel goed nagedacht over het te verzekeren bedrag?”

Deze en meer van dit soort vragen worden beantwoord in het interessante artikel dat Event Inspiration heeft geschreven over No Risk.

Lees het hele artikel hier.

Artikel High Profile Events: ‘Jij geniet van de voorpret, No Risk zorgt voor zekerheid’

High Profile Events heeft vandaag een interessant artikel gepubliceerd over No Risk’s verzekering voor incentive- en groepsreizen.

In het artikel wordt ingegaan op de groeiende incentivereismarkt, en er wordt verteld dat groepsreisorganisatoren zich eigenlijk pas sinds dit jaar echt goed kunnen verzekeren. Ook wordt er uitgelegd waar de annuleringsverzekering voor groepsreizen precies voor bedoeld is.

Lees het hele artikel hier.

Bescherm de magie van je sinterklaasintocht: het belang van een evenementenverzekering

Ben jij dit jaar druk bezig met het organiseren van een gezellige sinterklaasintocht? Dan heb je vast van alles aan je hoofd: van de planning en het regelen van een goede muziekinstallatie, tot het overhalen van de goedheiligman om dit jaar jouw dorp of stad te bezoeken. Maar heb je al nagedacht over het regelen van een verzekering? Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar het is wel een goed idee om het regelen van een evenementenverzekering ook op je to do-lijstje te zetten. Dan kan je met een gerust hart genieten van alle magie en vreugde.

Lees verder “Bescherm de magie van je sinterklaasintocht: het belang van een evenementenverzekering”

De verzekerings- en financiële producten voor de filmindustrie: een volledig overzicht

Voor filmproducties bestaan er verschillende verzekeringen en financiële producten. Welke producten je nodig hebt hangt af van de soort productie die je gaat maken. Een producent die commercials maakt voor bedrijven, heeft andere verzekeringen of dekkingen nodig dan een grote filmproducent die een Netflix-serie maakt.

Lees verder “De verzekerings- en financiële producten voor de filmindustrie: een volledig overzicht”

Bescherm je commercial, event video of videoclip tegen onverwachte risico’s

Als filmmaker weet je dat dat er veel tijd, energie en middelen gaan zitten in het creëren van mooie en succesvolle video’s – of je nou commercials maakt, event video’s, bedrijfsvideo’s of bijvoorbeeld videoclips. Maar wat als er iets fout gaat tijdens de productie, zoals bijvoorbeeld een camera die valt of een locatie die toch niet beschikbaar is? Om je te beschermen tegen dat soort risico’s heb je een mediaproductieverzekering nodig.

Lees verder “Bescherm je commercial, event video of videoclip tegen onverwachte risico’s”