Premies berekenen en evenementen-verzekeringen aanvragen kan nu online

We mogen eindelijk weer dansen op festivals, netwerken op beurzen en naar sportwedstrijden. De evenementenbranche is weer volop op gang, en wij dus ook – met betere verzekeringen en een sneller en efficiënter aanvraagtraject dan ooit. We hebben namelijk de tijd die we in de afgelopen twee coronajaren over hadden gebruikt om ons product en proces te verbeteren.
Continue reading “Premies berekenen en evenementen-verzekeringen aanvragen kan nu online”

De festivallisering van Nederland en de opkomst van de evenementenverzekering

Dat Nederland festivalland nummer 1 is weet iedereen. We zijn hier erg goed in het organiseren van een feestje. Vooral de laatste vijftien jaar is de evenementenbranche in Nederland ontploft – het aanbod is enorm, en de organisatie van evenementen is superprofessioneel geworden. Wat minder bekend is, is dat we in Nederland ook heel goed zijn geworden in het verzekeren van evenementen. En dat is geen toeval. Continue reading “De festivallisering van Nederland en de opkomst van de evenementenverzekering”

Het is de hoogste tijd! De evenemtenbranche wil weer helemaal open

De evenementenbranche wil weer volledig en blijvend open vanaf 11 maart 2022. Omdat de overheid niet met een concreet perspectief komt, zet de branche nu zelf de stip op de (nabije) horizon. Al twee jaar zijn evenementen nauwelijks mogelijk geweest. Nu staat op 11 maart Holland Zingt Hazes gepland in de Ziggo Dome, en de branche wil dat het kabinet de branche vanaf die dag weer volledig open laat gaan. Met 100% publiek, zowel geplaceerd als ongeplaceerd, zonder anderhalve meter en zonder andere restricties.

Pers en media – Interviews en artikelen met onze specialisten.

Je wilt niet dat je gastenlijst op straat komt te liggen – Events

Lees artikel ›

Nieuwe wet persoonsdata heeft invloed op ieder evenement – EventBranche

Lees artikel ›

Klap No Risk ziet adviesfunctie groter worden – Entertainment Business

Lees artikel ›

Elk event kent zijn eigen risico’s – Events & Showbizz
Lees interview ›
Een verzekering als keurmerk? – EventBranche
Lees interview ›

Vaak wordt niet eens over een verzekering nagedacht – Entertainment Business

Lees interview ›

En toen ging het helemaal mis… – EventBranche

Lees interview ›

Evenementen­verzekering: 7 tips – Events & Showbizz

Lees interview ›

Evenementen­verzekering voorkomt ellende – Events

Lees interview ›

Video’s

Nominaties Gouden Kalf bekend

Vrijdag worden de Gouden Kalveren 2021 uitgereikt. Wij hebben de verzekeringen verzorgd voor alle vijf de films die genomineerd zijn voor een Gouden Kalf voor de beste film. Het lijkt er bijna op dat verzekerd zijn door Klap No Risk een garantie is voor succes…

Geweldig nieuws voor de makers van De Veroordeling, Kom hier dat ik u kus, Mijn vader is een vliegtuig, De slag om de Schelde en De Oost! Wij gunnen elke producent een Gouden Kalf.

Maarten te gast bij de Dutch Music Export Talks podcast

De live-sector is al anderhalf jaar in de greep van de corona-crisis. Hoe gaan entertainmentbedrijven daarmee om? Wanneer mogen ze weer gaan touren, nationaal en internationaal? En zijn artiesten en managers zich wel bewust van de risico’s in onzekere tijden?

Maarten was dinsdag te gast bij de Dutch Music Export Talks podcast, en praatte hierover met presentator Jochem Tromp en Ferdinand van Dalsen, rental manager bij Pieter Smit.

Continue reading “Maarten te gast bij de Dutch Music Export Talks podcast”

Unmute Us!

Zaterdag lopen wij mee in de Unmute Us! protestmars. Want het is mooi geweest.

Evenementenorganisatoren, leveranciers, artiesten, evenementenlocaties en bezoekers gaan massaal de straat op, met een duidelijke boodschap: houd ons niet langer aan het lijntje! Vanaf 1 september moeten alle festivals en evenementen op volle capaciteit weer open.

Continue reading “Unmute Us!”

Ruim 30 partijen sluiten zich aan bij kort geding ID&T tegen de overheid

Ruim 30 evenementenorganisaties sluiten zich aan bij ID&T in het kort geding dat zij aanspannen tegen de overheid. Vrijdag maakte de regering bekend dat meerdaagse festivals verboden worden en dat bezoekers bij evenementen moeten zitten. De evenementenbranche heeft de afgelopen dagen boos gereageerd op dit besluit.

Continue reading “Ruim 30 partijen sluiten zich aan bij kort geding ID&T tegen de overheid”

Evenementenbranche reageert verontwaardigd op de nieuwe coronamaatregelen

Het kabinet heeft vrijdag in een persconferentie bekendgemaakt dat de maatregelen vanwege de snelle groei van het aantal coronabesmettingen toch weer worden aangescherpt. Tot 14 augustus moeten clubs en discotheken de deuren weer sluiten, evenementen mogen alleen nog met zitplaatsen en meerdaagse evenementen worden weer verboden. Continue reading “Evenementenbranche reageert verontwaardigd op de nieuwe coronamaatregelen”