headers - podium.jpg

Tussenpersonen kunnen feesten en evenementen nu verzekeren via No Risk

Hannah Persbericht 2 min

Stel je voor: je bent tussenpersoon en een van je vaste klanten organiseert een dorpsfeest. Ze vraagt jou om dat te verzekeren, maar je hebt geen ervaring met het verzekeren van evenementen. Je weet niet precies hoe het zit met dingen als non-appearance, annulering door mogelijk slecht weer, en het verzekeren van gehuurde geluidsapparatuur. Wat nu?

Normaal gesproken zou je naar een verzekeraar gaan en daar een evenementenverzekering afsluiten. Het duurt dan meestal een aantal dagen of zelfs weken voordat je aanvraag behandeld wordt. Ook is de verzekeraar niet specifiek gespecialiseerd in het verzekeren van evenementen, en dus zijn hun voorwaarden niet precies passend. Daarnaast kunnen zij niet altijd antwoord geven op gedetailleerde of evenementspecifieke vragen, waardoor het voor jou lastiger is je klant goed te helpen.

Gelukkig is het nu mogelijk als tussenpersoon een evenementenverzekering aan te vragen via No Risk. No Risk is in Nederland dé specialist op het gebied van evenementenverzekeringen, met veel ervaring met het verzekeren van alle soorten evenementen in binnen- en buitenland – van grote festivals zoals Lowlands, Mysteryland en Pride Amsterdam, tot aan beurzen, concerten, bruiloften en dorpsfeesten.

Op onze website staat een handige aanvraagtool, waar je snel en makkelijk kan berekenen hoeveel premie je klant gaat betalen voor het verzekeren van haar dorpsfeest. Je kan de verzekering daar ook meteen afsluiten. Anders dan bij verzekeraars heb je de polis dan over het algemeen al binnen een dag. En omdat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeren van evenementen, kan je altijd bij ons terecht voor hulp en advies over evenementenverzekeringen. Bovendien zijn de verzekeringsvoorwaarden gunstig en specifiek opgesteld voor evenementen.

Dus, ben je tussenpersoon en heb je een evenementenverzekering nodig voor een klant? Vraag hem aan op onze website! Door gebruik te maken van de aanvraagtool op onze website kan je je klanten snel en met vertrouwen helpen aan een goede evenementenverzekering.

👉  Organiseert een klant een groepsreis, heb je klanten die gaan trouwen, of een klant die een filmproductie gaat maken? Tussenpersonen kunnen op onze website ook verzekeringen aanvragen voor incentive- en groepsreizenbruiloften en filmproducties.