headers - podium.jpg

Evenementen verzekeren is specialistenwerk

Hannah Persbericht 2 min

Wij staan deze maand in de nieuwste editie van VVP – het tijdschrift voor financieel adviseurs. In het artikel wordt onder andere ingegaan op het feit dat andere tussenpersonen No Risk steeds vaker weten te vinden als zij een evenementenverzekering nodig hebben.

Het is voor adviseurs die daar zelf niet in gespecialiseerd zijn, namelijk vaak lastig om een evenement goed te verzekeren. Zij hebben meestal niet genoeg kennis van de evenementenbranche, en hebben geen passende voorwaarden afgesproken met verzekeraars. Als een tussenpersoon dan toch een keer een klant heeft die een feest of evenement organiseert, dan hoeven zij geen ‘nee’ meer te verkopen. Ze kunnen de verzekering snel en makkelijk bij ons aanvragen.

Het artikel laat verder zien dat tussenpersonen niet alleen voor de snelle premieberekeningen en polissen naar No Risk komen, maar dat onze kennis en ervaring vooral ook bij schade goed van pas komt:

“ De expertise van No Risk komt helemaal tot uiting als er schade is. Dan blijkt pas goed wat ons onderscheidend maakt. Want we zijn 24/7 bereikbaar en trekken er desnoods ‘s nachts op uit om een schade te regelen en de organisatie te helpen. Dat gebeurt ook al in het voortraject, bijvoorbeeld als er slecht weer dreigt bij een outdoor event. Via onze meteoservice kunnen we van minuut tot minuut in de gaten houden hoe het weer zich ontwikkelt en kunnen we voorzorgs- maatregelen adviseren.”  “

Lees het hele artikel hier online.