Vraag als tussenpersoon evenementen- en filmverzekeringen aan via No Risk 

Tussenpersonen kunnen op onze website verzekeringen afsluiten voor evenementen, bruiloften, incentive- en groepsreizen en media- en filmproducties.

Als je van een klant de vraag krijgt of je een evenement of een filmproductie kan verzekeren, maar je bent daar zelf niet in gespecialiseerd, dan kan je die verzekering via ons aanvragen. Via onderstaande links kan je makkelijk en snel premies berekenen, offertes opvragen, of de verzekering direct aanvragen.

Evenementenverzekering

Voor alle soorten evenementen kan je hier makkelijk en snel een verzekering afsluiten. Of je klant nou een bedrijfsfeest,  een festival, een gala, een beurs, een sporttoernooi of een dorpsfeest organiseert.

Groepsreis-annuleringsverzekering

Organiseert je klant een incentive- of groepsreis? Je kan hier een annuleringsverzekering voor groepsreizen afsluiten, zodat je klant de kosten terugbetaald krijgt als hij zijn reis onverwachts moet cancellen.

Mediaproductieverzekering

Gaat je klant een korte film of een documentaire maken? Of een commercial, een videoclip of een bedrijfsvideo? Of organiseert de klant een fotoshoot? Sluit hier een passende mediaproductieverzekering af.

Bruiloftverzekering

Bereken premies, vraag offertes op of sluit bruiloftverzekeringen direct af via deze handige online aanvraagstraat. Zodat je klanten goed beschermd zijn op hun grote dag.

Waarom samenwerken met No Risk?

  • De doorlooptijden voor het aanvragen van de verzekeringen zijn erg kort. Waar je het gewend bent dagen of zelfs weken te wachten, behandelen wij verzekeringsaanvragen normaal gesproken in een dag.
  • No Risk heeft als specialist in de evenementen- en filmindustrie de expertise die nodig is om tussenpersonen te helpen hun klanten adequaat te bedienen.
  • De verzekeringen zijn goed afgestemd op de doelgroep, en ze hebben gunstige voorwaarden.
  • Via de handige online aanvraagtools kan je makkelijk en snel premies berekenen, offertes opvragen en verzekeringen afsluiten.
  • We zijn altijd bereikbaar als je hulp of advies nodig hebt.

 

Heb je vragen?

Neem contact op via 020-225 00 69 of stuur een mail naar info@norisk.eu.