Videoclip.jpg

No Risk is er ook voor evenementen- en filmprofessionals

Hannah Persbericht 2 min

Bij No Risk gaan we verder dan alleen het verzekeren van evenementen en filmproducties. We begrijpen dat de mensen achter deze producties, de zzp’ers in de evenementen- en filmindustrie, ook behoefte hebben aan bescherming en zekerheid. Daarom bieden we specifieke verzekeringen aan die zijn afgestemd op de unieke behoeften van professionals in deze sectoren, of het nu gaat om stagemanagers, cameramensen, acteurs, crewleden, artiesten, of anderen die betrokken zijn bij het creëren van magische momenten op het scherm of op het podium.

 

De online aanvraagtool op onze website maakt het makkelijk voor zzp’ers om zichzelf te beschermen met een aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering en equipmentverzekering, allemaal op één plek. Of je nu bezig bent met het plannen van je volgende project of al onderweg bent naar een locatie, No Risk staat klaar om jouw belangen te beschermen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je werk.

Aansprakelijkheidsverzekering: bescherming tegen schadeclaims
Een aansprakelijkheidsverzekering is essentieel voor freelancers die werken in de evenementenbranche of in de filmindustrie. Het kan namelijk gebeuren dat je tijdens je werk schade veroorzaakt aan spullen of personen, en dat je daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat de kosten die dat soort claims met zich meebrengen, worden vergoed. Zo kun je met een gerust hart aan de slag, wetende dat je financieel beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen.

Reisverzekering: zorgeloos onderweg
Als je vaak op verschillende locaties werkt of reist voor opnames of evenementen, is een reisverzekering onmisbaar. Onze reisverzekering biedt dekking voor onvoorziene gebeurtenissen zoals annuleringen, het kwijtraken van bagage en medische noodgevallen, zodat je met vertrouwen kunt reizen voor je werk.

Equipmentverzekering: bescherm je apparatuur
Voor veel professionals is hun apparatuur van onschatbare waarde voor hun werk. Het beschermen van je apparatuur is van het grootste belang. Met onze equipmentverzekering ben je gedekt tegen schade, verlies of diefstal van je kostbare apparatuur. Zo kun je snel weer aan de slag zonder je zorgen te hoeven maken over financiële verliezen.

Of je nu een acteur, een eventmanager of een technicus bent, bij No Risk begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee je te maken hebt als professional in de evenementen- en filmindustrie. Daarom streven we ernaar om jou de juiste verzekeringen te bieden die passen bij jouw behoeften en budget, zodat je met vertrouwen kunt blijven werken aan het creëren van geweldige ervaringen voor het publiek.

-> Ga naar de aanvraagpagina voor zzp’ers die in de evenementenbranche werken.
-> Ga naar de aanvraagpagina voor zzp’ers die in de filmindustrie werken.

Heb je een vraag? Dan kan je ons natuurlijk altijd even bellen of mailen!