Set met mist.jpg

Bescherm je commercial, event video of videoclip tegen onverwachte risico’s

Hannah Persbericht 2 min

Als filmmaker weet je dat dat er veel tijd, energie en middelen gaan zitten in het creëren van mooie en succesvolle video’s – of je nou commercials maakt, event video’s, bedrijfsvideo’s of bijvoorbeeld videoclips. Maar wat als er iets fout gaat tijdens de productie, zoals bijvoorbeeld een camera die valt of een locatie die toch niet beschikbaar is? Om je te beschermen tegen dat soort risico’s heb je een mediaproductieverzekering nodig.

Een mediaproductieverzekering beschermt je productie tegen bijvoorbeeld schade aan apparatuur en spullen, fouten bij de montage en het uitvallen van belangrijke personen.

In dit artikel zetten we de voordelen van de mediaproductieverzekering op een rij en bekijken we hoe die makers van commercials, videoclips en andere soorten korte filmproducties beschermt bij het realiseren van hun creatieve visies.

Snel en eenvoudig premie berekenen
In onze online aanvraagstraat kunnen filmmakers snel en makkelijk berekenen hoeveel premie ze gaan betalen voor het verzekeren van hun video of film. Je hoeft alleen maar enkele basisgegevens in te voeren, zoals het budget en de duur van de productie, en dan wordt je premie automatisch berekend. Erg handig als je bijvoorbeeld commercials, bedrijfsvideo’s of event video’s maakt en dus regelmatig een verzekering nodig hebt!

Direct afsluiten en snel dekking
Voor het afsluiten van een mediaproductieverzekering is het nu niet meer nodig om te bellen met verzekeraars. Op onze website kan je de verzekering direct afsluiten, zonder gedoe. Als je je verzekering snel nodig hebt – bijvoorbeeld omdat je de volgende dag al start met filmen – dan moet je er alleen voor zorgen dat je de premie snel betaalt. Zodra de premie betaald is, ben je namelijk meteen verzekerd.

Uitgebreide dekking
No Risk is gespecialiseerd in het verzekeren van filmproducties. Onze mediaproductieverzekering biedt dan ook uitgebreide dekking die specifiek is afgestemd op de behoeften van filmmakers. Of je nou werkt aan een kleiner project of aan een grote internationale campagne, de verzekering sluit altijd aan op jouw specifieke behoeften. Zo heb je precies de nodige bescherming, maar betaal je nooit te veel.

Als filmmaker is het belangrijk om je creatieve werk te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen. Met een mediaproductieverzekering ben je financieel beschermd en kan jij je focussen op je creatieve werk, zonder stress over de risico’s die je loopt. Via onze handige online aanvraagstraat kan je voor elke commercial of video die je maakt je premie snel en eenvoudig berekenen en de verzekering eventueel direct afsluiten