No Risk maakt online aanvragen van evenementen- en filmverzekeringen mogelijk voor tussenpersonen

Tussenpersonen kunnen vanaf nu een aantal gespecialiseerde verzekeringen afsluiten via No Risk. Wij lanceren deze week vier handige online aanvraagtools, waar tussenpersonen die daar zelf niet in gespecialiseerd zijn, verzekeringen kunnen aanvragen voor evenementen, bruiloften, groepsreizen en media- en filmproducties.

Het kan voorkomen dat je als tussenpersoon een keer wordt gevraagd een evenement of een filmproductie te verzekeren, maar dat je niet over de nodige kennis beschikt om de klant adequaat te helpen. Om toch aan de vraag van je klanten te kunnen voldoen zonder hen te hoeven doorverwijzen, is het nu mogelijk deze verzekeringen aan te vragen via de website van No Risk. Deze nieuwe mogelijkheid stelt tussenpersonen in staat om hun klanten te helpen aan de nodige verzekeringen, ook al zijn ze zelf niet gespecialiseerd in het verzekeren van deze nichebranches. Zo kunnen ze hun klanten behouden en de klanttevredenheid waarborgen.

Specialist voor de evenementen-, entertainment- en filmindustrie
No Risk is in Nederland de specialist op het gebied van verzekeringen voor de media-, entertainment en de evenementenbranche. We hebben jarenlange ervaring met het verzekeren van alle soorten evenementen in binnen- en buitenland – van grote festivals zoals Lowlands, Mysteryland en Pride Amsterdam, tot aan beurzen, concerten, bruiloften en dorpsfeesten. Bovendien is No Risk ook dé gespecialiseerde verzekeringspartner voor de media- en filmindustrie. We verzekeren allerlei soorten filmproducties, variërend van grote Netflix-series tot documentaires, commercials en videoclips.

Online aan te vragen voor tussenpersonen
Tussenpersonen kunnen op de website van No Risk makkelijk en snel premies berekenen, offertes opvragen en direct verzekeringen afsluiten voor evenementen, bruiloften, incentive- en groepsreizen en media- en filmproducties.

Korte doorlooptijden, goede voorwaarden
Met de introductie van onze online aanvraagtools profiteren tussenpersonen van diverse voordelen. Ten eerste zijn de doorlooptijden voor het aanvragen van de verzekeringen erg kort. Waar je het gewend bent dagen of zelfs weken te wachten, behandelen wij verzekeringsaanvragen normaal gesproken in een dag. De verzekeringen zijn bovendien goed afgestemd op de doelgroep, en ze hebben gunstige voorwaarden. Daarnaast heeft No Risk als specialist in de evenementen- en filmindustrie de expertise die nodig is om tussenpersonen te helpen hun klanten adequaat te bedienen.

Dus ben je tussenpersoon en heb je een verzekering nodig voor een evenement, bruiloft, groepsreis of filmproductie, maar heb je zelf niet de expertise om je klant daar goed bij te helpen? Vraag de verzekering aan via onze website.