Annuleringsverzekering incentive- en groepsreizen voor IDEA-leden

IDEA-leden die incentive- of groepsreizen organiseren kunnen bij No Risk terecht voor een annuleringsverzekering voor groepsreizen. Daarmee bescherm je je klant – en jezelf – tegen het risico dat de groepsreis onverwachts moet worden afgelast.

Want als je een groepsreis organiseert bestaat de kans altijd dat er iets gebeurt waardoor de reis niet door kan gaan. Stel bijvoorbeeld dat er onderweg naar Schiphol een staking plaatsvindt in het openbaar vervoer, waardoor de groep de vlucht naar Marrakesh mist. Of dat het congres waar het bedrijf naartoe zou gaan wordt geannuleerd.

Premie berekenen ›

Loop geen onnodig risico

IDEA-leden kunnen het risico dat groepsreizen die ze organiseren onverwachts moeten worden geannuleerd, afdekken met onze annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen. Als er iets gebeurt waardoor de reis moet worden afgelast, dan zorgt deze verzekering ervoor dat de klant de kosten terugbetaald krijgt. Als je de verzekering afsluit voor je klant, dan ben je als IDEA-bureau bovendien zelf ook beschermd tegen eventuele financiële schade.

Het online afsluiten van een annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen is alleen mogelijk bij No Risk. Je ontvangt van ons de meest complete dekking zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over de organisatie van de reis.

Dekking bij annulering van je reis

Onze annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen zorgt ervoor dat de kosten worden vergoed als een groepsreis moet worden geannuleerd door bijvoorbeeld:

  • financiële moeilijkheden bij een bij de reis betrokken partij (bijvoorbeeld een hotel dat failliet gaat);
  • onverwachtse stakingen (bijvoorbeeld in het openbaar vervoer of op de luchthaven);
  • het overlijden van een deelnemer van de reis;
  • ingrijpen van de overheid (bijvoorbeeld het sluiten van een vliegveld of wijziging van het reisadvies).

Complete verzekering

De annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen biedt niet alleen dekking als de reis moet worden afgelast. Ook als de reis moet worden uitgesteld, verplaatst of als de groep eerder terug moet komen door een onverwachtse omstandigheid, ben je daartegen verzekerd.

Daarnaast zijn ook gedekt:

  • Extra kosten die je maakt als je vervangend verblijf of vervoer moet regelen om de reis toch nog door te laten gaan.
  • Aansprakelijkheid. Deze dekking is standaard inbegrepen in de annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen. Als een deelnemer aan de reis schade veroorzaakt aan spullen of personen, dan ben je daartegen verzekerd.

Aanvullend bij te verzekeren:

  • Non-appearance. Als de reis moet worden afgezegd omdat een belangrijke persoon onverwachts niet mee kan – bijvoorbeeld omdat hij ernstig ziek wordt – dan worden de kosten vergoed. Als je non-appearance-dekking wil afsluiten voor bepaalde personen, moet je deze personen van tevoren opgeven.
  • Reisverzekering. Onder andere medische kosten en verlies of beschadiging van bagage worden vergoed.

Regel direct online

Lees hier tegen welke risico’s je je kan verzekeren, en wat er precies gedekt wordt.

Heb je vragen?

Neem contact op met:

Brent Zaal:
06 46 20 88 66
brent@norisk.eu

Michiel Bredius:
06 46 20 72 22
michiel@norisk.eu

Of bel ons op kantoor: 020 225 00 69

Independent-Dutch-Event-Association-IDEA-logo