No Risk is een intermediair die zich richt op verzekeringen voor evenementen, artiesten, evenementenlocaties, filmproducties en creatieve professionals. No Risk is in 2009 begonnen met het aanbieden van evenementenverzekeringen, en is snel uitgegroeid tot de grootste Nederlandse aanbieder van verzekeringen voor muziekevenementen. Maar we zijn ons ook steeds meer gaan richten op het aanbieden van verzekeringen voor andere soorten evenementen, zoals sportevenementen en vakbeurzen. Inmiddels verzekeren we jaarlijks ongeveer 400 evenementen, zowel in Nederland als in de rest van de wereld.

Een paar jaar geleden zijn we ons ook gaan richten op de filmindustrie. We werden de eerste Nederlandse partij die een ‘completion bond’ kon aanbieden. Bovendien hebben we een cash flow-faciliteit opgezet, omdat filmproductiebedrijven tijdens de productie vaak te maken hebben met een cash-flow probleem.

Mensen die in de evenementen- en filmbranche werken – zoals bijvoorbeeld event managers, sitecrew, acteurs, licht- en geluidstechnici, cameramensen en editors – kunnen bij No Risk alle nodige verzekeringen afsluiten.


Als je meer informatie wil over onze diensten kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!