Over Klap No Risk

Klap No Risk is een verzekeringsmakelaar die zich richt op de film-, muziek- en evenementenbranche. Jaarlijks verzekeren we honderden evenementen over de hele wereld. Van de grote muziekfestivals tot dorpsfeesten, en van sportevenementen tot beurzen, congressen en concerten.

Voordat Klap en No Risk in 2020 samengingen, waren zij al lange tijd de twee grootste kantoren op het gebied van evenementenverzekeringen. Na jarenlang te hebben geprobeerd elkaar af te troeven, hebben we uiteindelijk besloten onze kennis en ervaring te bundelen en samen verder te gaan als Klap No Risk.

Gidsland in het organiseren én het verzekeren van evenementen

De Nederlandse evenementenbranche is in de afgelopen decennia enorm gegroeid en geprofessionaliseerd. Nederland is het meest
befestivalde land ter wereld, en evenementenorganisatoren zijn hier erg goed
 in hun vak.

Wij hebben ons met de evenementenbranche meeontwikkeld. We hebben onze producten steeds verder uitgebreid, verbeterd en
toegespitst op de markt, en zijn erg betrokken bij de branche en onze klanten. Door mee te denken en op de hoogte te blijven, kunnen we inspelen op de behoeften van de markt en onze klanten zo goed mogelijk helpen.

Compleet pakket voor de filmwereld

Filmproducenten hoeven niet meer naar het buitenland voor completion bonds en andere verzekeringen. Zij kunnen bij Klap No Risk terecht
voor alle nodige verzekeringen.
Ook hebben wij een cash flow-faciliteit opgezet voor filmproducties die tijdens de productie te maken
krijgen met een tijdelijk cash flow-probleem.


Naast de evenementen- en filmbranche bieden wij ook verzekeringen aan voor evenementenlocaties, poppodia en artiesten.

  Onze waarborgen