Annuleringsverzekering voor
incentive- en groepsreizen

Onderweg naar Schiphol vindt er een onverwachte staking plaats waardoor jij en je collega’s de vlucht missen voor jullie groepsreis naar Marrakesh. Of de reis gaat niet door omdat het congres waar de groep naartoe zou gaan is geannuleerd. Of stel nou dat een dag voor jullie vertrek een collega onverwachts komt te overlijden. Het zijn allemaal voorbeelden van overmacht waarbij jij als organisator je groepsreis waarschijnlijk zal moeten annuleren.

Loop geen onnodig risico

Het risico dat je je groepsreis onverwachts moet annuleren kan je afdekken met onze annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen. Als er iets gebeurt waardoor de reis moet worden afgelast, dan zorgt deze verzekering ervoor dat je de kosten terugbetaald krijgt. Het online afsluiten van een annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen is alleen mogelijk bij No Risk. Je ontvangt van ons de meest complete dekking zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over de organisatie van je reis.

Premie berekenen ›

Dekking bij annulering van je reis

Onze annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen zorgt ervoor dat de kosten worden vergoed als een groepsreis moet worden geannuleerd door bijvoorbeeld:

  • financiële moeilijkheden bij een bij de reis betrokken partij (bijvoorbeeld een hotel dat failliet gaat);
  • onverwachtse stakingen (bijvoorbeeld in het openbaar vervoer of op de luchthaven);
  • het overlijden van een deelnemer van de reis;
  • ingrijpen van de overheid (bijvoorbeeld het sluiten van een vliegveld of wijziging van het reisadvies).

Complete verzekering

De annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen biedt niet alleen dekking als de reis moet worden afgelast. Ook als de reis moet worden uitgesteld, verplaatst of als jullie eerder terug moeten komen door een onverwachtse omstandigheid, ben je daartegen verzekerd.

Daarnaast zijn ook gedekt:

  • Extra kosten die je maakt als je vervangend verblijf of vervoer moet regelen om de reis toch nog door te laten gaan.
  • Aansprakelijkheid. Deze dekking is standaard inbegrepen in de annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen. Als een deelnemer aan de reis schade veroorzaakt aan spullen of personen, dan ben je daartegen verzekerd.

Aanvullend bij te verzekeren:

  • Non-appearance. Als de reis moet worden afgezegd omdat een belangrijke persoon onverwachts niet mee kan – bijvoorbeeld omdat hij ernstig ziek wordt – dan worden de kosten vergoed. Als je non-appearance-dekking wil afsluiten voor bepaalde personen, moet je deze personen van tevoren opgeven.
  • Reisverzekering. Onder andere medische kosten en verlies of beschadiging van bagage worden vergoed.

Regel direct online

Lees hier tegen welke risico’s je je kan verzekeren, en wat er precies gedekt wordt.