Complete dekking voor tv-series

Bij het maken van een tv-serie komt veel kijken: een drukke set, dure apparatuur en een uitgebreide planning. En hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Daarom is het belangrijk een tv-serie goed te verzekeren.

OFFERTE AANVRAGEN ›

Mediaproductieverzekering voor tv-series

Als je een serie maakt heb je in ieder geval een mediaproductieverzekering nodig. Een mediaproductieverzekering biedt dekking tegen dingen die fout kunnen gaan tijdens het productieproces – van preproductie tot postproductie.

Zo bescherm je de productie tegen bijvoorbeeld schade aan apparatuur en spullen, het uitvallen van belangrijke personen en extra kosten die je moet maken als de productie moet worden uitgesteld of verplaatst.

Bereken je premie snel en makkelijk online

Welke risico’s en bedragen precies verzekerd moeten worden, verschilt natuurlijk per productie. Je kan hier online snel berekenen hoeveel premie je gaat betalen voor jouw tv-serie:

PREMIE BEREKENEN ›

Dekkingen

Onze mediaproductieverzekering bestaat uit zes rubrieken:

  • Opnamemateriaal
  • Uitval van belangrijke personen
  • Extra kosten
  • Productiemateriaal
  • Eigendommen van derden
  • Cash geld

Wil je weten wat deze rubrieken precies inhouden? Lees hier verder.

Vragen?

Neem contact op via
020 225 00 69
of stuur een mail naar
info@norisk.eu

Verzeker je tv-serie

Een mediaproductieverzekering beschermt je tegen dingen die fout kunnen gaan tijdens de productie van je tv-serie. Van beschadiging van film- en geluidsmateriaal, tot het uitvallen van belangrijke personen, tot fouten bij de montage.