De juiste verzekering voor jouw fotoshoot

Bij een fotoshoot komt van alles kijken: een fotograaf en modellen op de set, dure camera’s en bijzondere props en kleding. En hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Daarom is het een goed idee je fotoshoot te verzekeren.

OFFERTE AANVRAGEN ›

Mediaproductieverzekering voor fotoshoots

Voor een fotoshoot raden we je aan een mediaproductieverzekering af te sluiten. Een mediaproductieverzekering biedt dekking tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan tijdens een fotoshoot.

Zo bescherm je de shoot tegen bijvoorbeeld schade aan camera’s, spullen en kleding, en tegen extra kosten die je moet maken als de shoot moet worden uitgesteld of verplaatst.

Bereken je premie snel en makkelijk online

Welke risico’s en bedragen precies verzekerd moeten worden, verschilt natuurlijk per fotoshoot. Je kan hier online snel berekenen hoeveel premie je gaat betalen voor jouw fotoshoot:

PREMIE BEREKENEN ›

Dekkingen

Onze mediaproductieverzekering bestaat uit zes rubrieken:

  • Opnamemateriaal
  • Uitval van belangrijke personen
  • Extra kosten
  • Productiemateriaal
  • Eigendommen van derden
  • Cash geld

Wil je weten wat deze rubrieken precies inhouden? Lees hier verder.

Vragen?

Neem contact op via
020 225 00 69
of stuur een mail naar
info@norisk.eu

Verzeker je fotoshoot

Een mediaproductieverzekering beschermt je tegen dingen die fout kunnen gaan tijdens een fotoshoot. Van beschadiging van een camera, tot het uitvallen van een model of fotograaf, tot schade aan kleding of aan de set.