Complete dekking voor filmproducties

Bij het maken van een film komt veel kijken: een drukke set, dure apparatuur en een uitgebreide planning. En hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Daarom is het belangrijk een filmproductie goed te verzekeren.

OFFERTE AANVRAGEN ›

Mediaproductieverzekering

Als je een film maakt heb je in ieder geval een mediaproductieverzekering nodig. Een mediaproductieverzekering biedt dekking tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan tijdens het productieproces – van preproductie tot postproductie.

Zo bescherm je de productie tegen bijvoorbeeld schade aan apparatuur en spullen, het uitvallen van belangrijke personen en extra kosten die je moet maken als de productie moet worden uitgesteld of verplaatst.

Bereken je premie snel en makkelijk online

Welke risico’s en bedragen precies verzekerd moeten worden, verschilt natuurlijk per productie. Je kan hier online snel berekenen hoeveel premie je gaat betalen voor jouw film:

PREMIE BEREKENEN ›

Dekkingen

Onze mediaproductieverzekering bestaat uit zes rubrieken:

  • Opnamemateriaal
  • Uitval van belangrijke personen
  • Extra kosten
  • Productiemateriaal
  • Eigendommen van derden
  • Cash geld

Wil je weten wat deze rubrieken precies inhouden? Lees hier verder.

Vragen?

Neem contact op via
020 225 00 69
of stuur een mail naar
info@norisk.eu

Verzeker je filmproductie

Een mediaproductieverzekering beschermt je tegen dingen die fout kunnen gaan tijdens het maken van een film. Van beschadiging van film- en geluidsmateriaal, tot het uitvallen van belangrijke personen, tot fouten bij de montage.