De juiste verzekering voor jouw documentaire

Bij het maken van een documentaire komt veel kijken: een grondige voorbereiding, filmen met dure apparatuur, en een uitgebreide planning. En hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Daarom is het belangrijk een documentaire goed te verzekeren.

OFFERTE AANVRAGEN ›

Mediaproductieverzekering voor documentaires

Als je een documentaire maakt is het een goed idee een mediaproductieverzekering af te sluiten. Een mediaproductieverzekering biedt dekking tegen dingen die fout kunnen gaan tijdens het productieproces – van de voorbereiding tot aan de postproductie.

Zo bescherm je de productie tegen bijvoorbeeld schade aan apparatuur en spullen, fouten bij de montage en extra kosten die je moet maken als het filmen moet worden uitgesteld of verplaatst.

Bereken je premie snel en makkelijk online

Welke risico’s en bedragen precies verzekerd moeten worden, verschilt natuurlijk per productie. Je kan hier online snel berekenen hoeveel premie je gaat betalen voor jouw documentaire:

PREMIE BEREKENEN ›

Dekkingen

Onze mediaproductieverzekering bestaat uit zes rubrieken:

  • Opnamemateriaal
  • Uitval van belangrijke personen
  • Extra kosten
  • Productiemateriaal
  • Eigendommen van derden
  • Cash geld

Wil je weten wat deze rubrieken precies inhouden? Lees hier verder.

Vragen?

Neem contact op via
020 225 00 69
of stuur een mail naar
info@norisk.eu

Verzeker je documentaire

Een mediaproductieverzekering beschermt je tegen dingen die fout kunnen gaan tijdens de productie van je documentaire. Van beschadiging van film- en geluidsmateriaal, tot het uitvallen van belangrijke personen, tot fouten bij de montage.