Premies berekenen en evenementen-verzekeringen aanvragen kan nu online

We mogen eindelijk weer dansen op festivals, netwerken op beurzen en naar sportwedstrijden. De evenementenbranche is weer volop op gang, en wij dus ook – met betere verzekeringen en een sneller en efficiënter aanvraagtraject dan ooit. We hebben namelijk de tijd die we in de afgelopen twee coronajaren over hadden gebruikt om ons product en proces te verbeteren.

We hebben ten eerste een volmacht gekregen van een aantal verzekeraars, wat betekent dat we nu meer zelf mogen bepalen en sneller kunnen handelen. Daarnaast zijn de evenementenverzekeringen die we aanbieden verbeterd. En als klap op de vuurpijl: je kan nu online je premie berekenen en je evenementenverzekering afsluiten!

In onze nieuwe aanvraagstraat beantwoord je een aantal vragen over je evenement, en je krijgt dan meteen te zien hoeveel premie je gaat betalen. Je kan ook meteen een offerte aanvragen of de verzekering afsluiten. Wij checken je aanvraag wel altijd handmatig, en als we nog v

ragen of opmerkingen hebben nemen we contact met je op. Vaak heb je binnen 24 uur al een polis!


Hoe ziet een evenementenverzekering eruit?

Een evenementenverzekering wordt opgebouwd uit verschillende rubrieken. Je bepaalt zelf welke rubrieken je wel en niet wil verzekeren.

  • Annulering
  • Extreem weer
  • Non-appearance (van belangrijke personen, zoals bijvoorbeeld artiesten of sprekers)
  • Verlies van inkomsten
  • Aansprakelijkheid
  • Materiaal
  • Cash geld
  • Ongevallen

Bekijk onze nieuwe aanvraagstraat – handig voor organisatoren, maar ook voor tussenpersonen!

Voor organisatoren die middenin het organisatietraject zitten en nog niet klaar zijn om een verzekering af te sluiten, kan het wel heel handig zijn om wel alvast te berekenen hoeveel premie je gaat betalen. Heb je wel al een verzekering nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of sluit je evenementenverzekering meteen af. En onze aanvraagstraat is niet alleen handig voor organisatoren; ook tussenpersonen die zelf niet genoeg ervaring hebben met het verzekeren van evenementen kunnen premies berekenen en verzekeringen afsluiten via onze website.

Bereken je premie >      Vraag offerte aan >     Sluit je verzekering af >