Verzekeringen voor artiesten

We hebben gemerkt dat artiesten vaak niet of niet goed genoeg verzekerd zijn. Terwijl dat juist voor artiesten erg belangrijk is. Er kan rondom een optreden natuurlijk altijd een keer iets fout gaan (iemand struikelt bijvoorbeeld over je apparatuur, of je maakt per ongeluk iets kapot). Maar het kan ook zo zijn dat je een keer of een tijdje niet kan optreden omdat je ziek bent. Of je vliegtuig heeft vertraging. Het geld dat je zou verdienen met die optredens loop je dan mis.

Onze artiestenverzekeringen beschermen je tegen dit soort risico’s.

Boekingen

Deze verzekering stelt de inkomsten van een artiest veilig als hij buiten zijn schuld om zijn optreden(s) moet annuleren. Bijvoorbeeld omdat hij ziek wordt, zijn been breekt of omdat zijn vliegtuig vertraging heeft. Het geld dat hij zou hebben verdiend met de geannuleerde optredens, wordt uitgekeerd door de verzekeraar.

Aansprakelijkheid

Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt een artiest als er tijdens zijn werk iets fout gaat en er een claim tegen hem wordt ingediend. Bijvoorbeeld als een microfoon niet goed vastzit en op een bezoeker valt, of als je iets beschadigt op de evenementenlocatie. Deze verzekering is wereldwijd geldig.

Career end

Als een artiest door ziekte of een ongeluk niet meer kan werken, dan zorgt deze verzekering ervoor dat hij dan eenmalig een (groot) bedrag uitgekeerd krijgt.

Heb je vragen?

Neem contact op via 020-225 00 69 of stuur een mail naar info@norisk.eu