De juiste verzekering voor jouw videoclip

Bij het maken van een videoclip komt van alles kijken: een cameraploeg en muzikanten op de set, filmen met dure apparatuur en de montage achteraf. En hoe goed je ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Daarom is het een goed idee je te verzekeren als je een videoclip gaat maken.

OFFERTE AANVRAGEN ›

Mediaproductieverzekering voor videoclips

Als je een videoclip gaat maken raden we je aan een mediaproductie-verzekering af te sluiten. Een mediaproductieverzekering biedt dekking tegen allerlei dingen die fout kunnen gaan tijdens het maken van de videoclip.

Zo bescherm je de productie tegen bijvoorbeeld schade aan apparatuur en spullen, fouten bij de montage en extra kosten die je moet maken als het filmen moet worden uitgesteld of verplaatst.

Bereken je premie snel en makkelijk online

Welke risico’s en bedragen precies verzekerd moeten worden, verschilt natuurlijk per videoclip. Je kan hier online snel berekenen hoeveel premie je gaat betalen voor jouw videoclip:

PREMIE BEREKENEN ›

Dekkingen

Onze mediaproductieverzekering bestaat uit zes rubrieken:

  • Opnamemateriaal
  • Uitval van belangrijke personen
  • Extra kosten
  • Productiemateriaal
  • Eigendommen van derden
  • Cash geld

Wil je weten wat deze rubrieken precies inhouden? Lees hier verder.

Vragen?

Neem contact op via
020 225 00 69
of stuur een mail naar
info@norisk.eu

Verzeker je videoclip

Een mediaproductieverzekering beschermt je tegen dingen die fout kunnen gaan tijdens het maken van een videoclip. Van beschadiging van film- en geluidsmateriaal, tot het uitvallen van muzikanten, tot fouten bij de montage.