Klap No Risk is begonnen met evenementenverzekeringen, en daar zijn we ondertussen erg goed in! We verzekeren jaarlijks zo’n 500 evenementen over de hele wereld. Omdat we merkten dat het verzekeren van artiesten nog niet heel gebruikelijk is, hebben we daarnaast een aantal verzekeringen ontwikkeld voor artiesten.

Je kan ons altijd bellen of mailen voor meer informatie over verzekeringen voor evenementen en artiesten.

Events

Bij de organisatie van een evenement is het belangrijk na te denken over de risico’s die je loopt. Wat als een belangrijke artiest niet komt opdagen? Of als het licht- en geluidsmateriaal beschadigd raakt? In het ergste geval kan je je evenement moeten annuleren. Klap No Risk kan je verzekeren tegen al deze risico’s. Klap No Risk verzekert alle soorten evenementen, van muziekfestivals, tot sportevenementen en beurzen. Het maakt niet uit waar in de wereld je evenement plaatsvindt.

Je kan de volgende dingen laten verzekeren:

» Productiekosten
» No show artiest
» Slecht weer
» Terrorisme
» Winst
» Aansprakelijkheid
» Materiaal
» Ongevallen
» Geld

Artists

Terwijl het verzekeren van evenementen tegenwoordig heel gebruikelijk is, is dat bij artiesten in mindere mate het geval. Artiesten zijn nog regelmatig niet of niet voldoende verzekerd. Maar juist voor artiesten is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Zij zijn namelijk erg afhankelijk van hun fysieke en geestelijke gesteldheid, en dat maakt hen kwetsbaar.

Als een artiest ziek wordt, last krijgt van zijn stembanden, gehoorschade oploopt of zijn of haar been breekt en daardoor niet kan optreden, kan hij niet vervangen worden. Om dit op te vangen hebben wij de boekingenverzekering ontwikkeld. Artiesten kunnen met deze verzekering hun inkomsten veiligstellen.

Daarnaast kunnen artiesten een career end-verzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten.

Omdat artiesten vaak reizen, bieden we verder een ziektekosten-, en een aansprakelijkheidsverzekering aan, die overal ter wereld geldig zijn (ook in de VS en Canada).

Ook is het natuurlijk mogelijk om (internationale) muziektours te verzekeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op!
We bekijken dan samen met jou welke verzekeringen jouw organisatie nodig heeft.