Het verzekeren van obstacle runs

In de eerste jaren nadat wij No Risk Events hadden opgericht verzekerden we alleen dance-evenementen. Nu is dat allang niet meer zo. We verzekeren bijvoorbeeld ook artiesten en locaties zoals poppodia en clubs. Ook is het soort evenement dat we als klant hebben veel gevarieerder geworden. We verzekeren nu onder andere culturele festivals, beurzen en concerten.

Daarnaast kan je bij No Risk Events ook sportevenementen verzekeren. Zo hebben we dit jaar de obstacle runs van Mud Masters en Urban Challenge verzekerd. Het hindernisparcours van Mud Masters is gebaseerd op militaire stormbanen en wordt een paar keer per jaar georganiseerd. De Urban Challenge is een parcours in het centrum van de stad Meppel.

Organiseer je ook een obstacle run of een ander soort sportevenement? Bel of mail ons voor meer informatie!

One thought on “Het verzekeren van obstacle runs

  1. John de Wit Reply

    Beste,
    Ik heb even een vraag inzake de verzekering voor een obstakelrun. We hebben dit altijd onder de vlag van een voetbal vereniging gedaan en ook daar een evenementen verzekering afgesloten maar men wil de obstakel run loskoppelen van de voetbal verreniging.

    We hebben een kleine gemoedelijke obstakelrun in Zijtaart inmiddels al 5x georganiseerd en laatste editie hadden we ruim 900 starttickets verkocht. We zijn een beetje zoekende wat een verzekering voor zo’n evenement zou moeten kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *