Nachttafel #3: Hoe divers is het Amsterdamse nachtleven?

Op woensdag 22 februari om 21.30 uur vindt de volgende Nachttafel plaats. De Nachttafel is een late night talkshow die we in samenwerking met DJBroadcast en Stichting N8BM A’DAM organiseren in ons Kantoor van de Nacht in de A’DAM Toren. We brengen tijdens de Nachttafel professionals uit de nachtindustrie rondom een specifiek onderwerp aan tafel. Het onderwerp is elke aflevering anders, maar het overkoepelende thema is altijd de nacht-, club- en festivalcultuur.

In deze aflevering staat het Amsterdamse nachtleven centraal. Het is een introductie op de eerste editie van de Nacht voor de Nacht, een stadsbreed evenement waarmee Stichting N8BM A’DAM het Amsterdamse nachtleven wil promoten. Op zaterdag 25 februari openen twintig Amsterdamse clubs overdag en ’s nachts hun deuren. Bezoekers kunnen dan een passe-partout kopen en daarmee van club naar club hoppenEen soort Museumnacht voor clubs dus.

Tijdens deze editie van de Nachttafel wordt besproken hoe divers het Amsterdamse nachtleven eigenlijk is, en waarom een levendige en diverse nachtscene belangrijk is voor de stad. Ook komt de dagelijkse routine van clubs aan bod.

Te gast zijn: Marjet Wesselink (communicatie RADION), Camiel le Rutte (programmeur Melkweg), Pasquinel Meurs (algemeen directeur De Marktkantine) en nachtburgemeester Mirik Milan. Het gesprek wordt gemodereerd door DJBroadcast hoofdredacteur Eelco Couvreur.

Je kan de livestream van de Nachttafelsessie morgen om 21:30 uur bekijken op de Facebookpagina van DJBroadcast. Na afloop is de aflevering als podcast terug te beluisteren op de website van DJBroadcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *