De Volkskrant: “Nederland is wereldkampioen festivals vieren en daar moeten we trots op zijn”

Op de Volkskrant verscheen vorige week een leuk artikel over Nederland als wereldkampioen festivals organiseren. Nederland is niet alleen het meest befestivalde land ter wereld, Nederlanders zijn ook erg goed in het organiseren van festivals. Evenementen worden in ons land erg strak georganiseerd en verlopen vrijwel altijd zonder problemen. Bovendien wordt Nederlandse festivaltechniek en -kennis al jaren met veel succes geëxporteerd naar het buitenland. We zijn echt een gidsland, bijvoorbeeld op het gebied van podiumontwerp, betalingssystemen en duurzaamheid op festivals, en natuurlijk ook op het gebied van evenementenverzekeringen.

Wij merken ook absoluut dat Nederland op het gebied van evenementenverzekeringen erg ver is. Nederlandse festivalorganisatoren hebben alles heel exact op papier staan en werken nauw samen met verzekeraars, terwijl festivals in het buitenland nog vaak niet of niet goed verzekerd worden. We weten in Nederland simpelweg meer over evenementenverzekeringen dan in de meeste andere landen.

En we durven wel te zeggen dat No Risk in Nederland dé partij is op het gebied van evenementenverzekeringen. Het is daarom niet gek dat niet alleen honderden Nederlandse organisaties hun festivals via No Risk verzekeren, maar ook honderden buitenlandse organisaties (uit alle werelddelen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *