Veelgestelde vragen 

Duidelijke antwoorden op de vragen die ons het meest gesteld worden door tussenpersonen. Heb je een andere vraag of is iets toch niet helemaal duidelijk, mail of bel ons even. 

Ja, je ontvangt een tussenpersoonovereenkomst die je moet tekenen. Pas als dat geregeld is, kun je offertes en polissen aanvragen en ontvang je commissie.

Er zijn vier verzekeringen die je op onze website kan afsluiten: evenementen-, bruiloft-, incentive/groepsreis- en mediaproductieverzekeringen.

Ga naar de aanvraagpagina voor de verzekering die je wil afsluiten, en vul alle gegevens in. Je ontvangt de offerte vervolgens per mail, en je kan de offerte dan via een knop in de mail goedkeuren. Wij sturen je vervolgens de polis, de voorwaarden en de factuur. Zodra je klant de premie heeft betaald, is er dekking. 

Je kunt bij ons terecht voor: 

We hebben ook nog andere producten, zoals de apparatuur- en de instrumentenverzekering. Maar die verzekeringen bieden wij niet aan voor het intermediair. Je kan ze wel voor je klant aanvragen, maar je ontvangt er geen provisie voor.

De commissie wordt altijd 50/50 verdeeld tussen No Risk en de tussenpersoon. Dus voor elke verzekering die je via ons sluit, ontvang je de helft van de commissie. De commissie wisselt per product.

No Risk heeft volledig eigen producten. We zijn expert in deze branches en passen onze producten aan zodra de omstandigheden daarom vragen. Ook kopen wij scherp in, waardoor je klant een goede dekking met een goede premie heeft. Door onze expertise kunnen we de klant bij schade bovendien direct goed bijstaan en advies geven.

headers - dorpsfeest2.jpg

Stuur ons een bericht

Heb je het antwoord op je vraag hier niet gevonden? Stel hem dan hier.

*
*
*
*
*