We gaan samen met Klap verder als Klap No Risk

De verzekeringsmarkt is de laatste tijd snel en sterk aan het veranderen. Het wordt voor makelaars steeds moeilijker om goede deals te sluiten met verzekeraars, en dus om de prijzen laag te houden en een goede dienstverlening te kunnen leveren aan klanten. Wij liepen hier steeds meer tegenaan, en zijn daarom op zoek gegaan naar schaalvergroting. Uiteindelijk hebben we besloten vanaf 1 januari 2020 samen te gaan werken met verzekeringsmakelaar Klap.

Klap is een andere Amsterdamse makelaar die net als No Risk gespecialiseerd is in evenementenverzekeringen. Door samen te gaan werken met Klap worden we verreweg de grootste aanbieder van evenementenverzekeringen in Nederland. Dit zal onze slagkracht enorm vergroten, en we zullen dus betere deals kunnen sluiten.

Naast evenementenverzekeringen blijven we natuurlijk ook gewoon verzekeringen aanbieden voor filmproducties, artiesten, evenementenlocaties en creatieve professionals. We verwachten dat de fusie met Klap ook voor die klanten alleen maar gunstig zal zijn.

Als je vragen of opmerkingen hebt kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *